Recept voor atmosferische diffusie: slaap (diffusie)

Recette diffusion atmosphérique : Sommeil (diffusion)

Een synergie om te verspreiden om kalmte en verlichting te brengen voordat u naar bed gaat en het inslapen te vergemakkelijken.

Om mijn synergie van essentiële oliën samen te stellen om te verspreiden

Hoe maak ik mijn mengsel?

Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen.

Hoe gebruik ik mijn diffusiemix?

Giet 5-10 druppels in een ultrasone diffuser en diffuser gedurende 30 minuten voordat u naar bed gaat.

Deze synergie, bedoeld om de slaap te bevorderen, is bedoeld voor diffusiegebruik. Het kan worden gebruikt door zwangere vrouwen en kinderen vanaf 3 jaar.

Het mengsel kan 1 jaar op een droge plaats worden bewaard, beschermd tegen licht.

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing

Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen.

Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

DOORGAAN MET LEZEN

Recept: Angst polsroller parfum

Deze roller is vooral geschikt bij paniek, diepe angst, angst of sterke emoties. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Edele kamille - 15 druppels; HECT - Neroli - 3 druppels; HV - Abrikozenpit - QSP 10 ml; Rollerbal 10 ml. Hoe te gebruiken Breng de synergie aan op de zonnevlecht en de binnenkant van de polsen en haal vervolgens 3 lange, diepe ademhalingen. Dermaal + 6 jaar 3 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Vul de fles met plantaardige olie totdat de fles krimpt. Als je wilt, kun je de etherische olie van neroli vervangen door wierook. Wist je dat? Neroli etherische olie is een essentiële olie uit de bloem van de bittere sinaasappelboom. Een klein wonder van aromatherapie vanuit olfactorisch oogpunt; de prijs zou je kunnen afschrikken. De kalmerende, zelfs antidepressieve eigenschappen en de rijke, diepe geur zijn echter ongeëvenaard. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig om al van de eigenschappen te profiteren. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Prunus armeniaca pitolie, Anthemis nobilis bloemolie, Citrus aurantium amara bloemolie, Tocoferol, Linalool*, Limoneen*, Citral*, Farnesol*, Geraniol* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Recept: Roller spanning

Deze anti-stressroller helpt je om te gaan met de kleine spanningen van het dagelijks leven: een gevoel van nervositeit, aanzienlijke druk, moeilijk te beheersen emoties. Laat je niet meeslepen door deze stress en laat de spanningen los. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Echte lavendel 10 druppels; HECT - Mandarijn 10 druppels; HECT - Marjolein met schelpen 10 druppels; HV Abrikozenpit QSP 10 ml; Rollerbal 10 ml. Hoe te gebruiken Breng aan op de binnenkant van de polsen en masseer lichtjes van pols tot pols. Haal vervolgens 3 lange, diepe ademhalingen. Indien nodig 3 tot 4 toepassingen per dag. Toepassing op de huid; Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen; Kinderen vanaf 6 jaar; Consumptie van het product binnen 3 maanden na realisatie van de synergie. Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën en plantaardige oliën, altijd beginnend met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Speciale voorzorgsmaatregelen: niet aanbrengen vóór blootstelling aan de zon of een bruiningssessie, omdat mandarijnessence fotosensibiliserend is. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Prunus armeniaca pitolie, Citrus reticulata schilolie, Lavandula angustifolia olie, Origanum majorana bloemolie, Tocoferol, Limoneen*, Linalool* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.