Recept: Roller spanning

Recette : Roller stress

Deze anti-stressroller helpt je om te gaan met de kleine spanningen van het dagelijks leven: een gevoel van nervositeit, aanzienlijke druk, moeilijk te beheersen emoties. Laat je niet meeslepen door deze stress en laat de spanningen los.

Om mijn synergie samen te stellen

HECT - Echte lavendel 10 druppels;
HECT - Mandarijn 10 druppels;
HECT - Marjolein met schelpen 10 druppels;
HV Abrikozenpit QSP 10 ml;

Rollerbal 10 ml.

Hoe te gebruiken

Breng aan op de binnenkant van de polsen en masseer lichtjes van pols tot pols. Haal vervolgens 3 lange, diepe ademhalingen. Indien nodig 3 tot 4 toepassingen per dag.

  • Toepassing op de huid;
  • Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen;
  • Kinderen vanaf 6 jaar;
  • Consumptie van het product binnen 3 maanden na realisatie van de synergie.

Hoe maak ik mijn mengsel?

Giet de druppels etherische oliën en plantaardige oliën, altijd beginnend met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen.

Speciale voorzorgsmaatregelen: niet aanbrengen vóór blootstelling aan de zon of een bruiningssessie, omdat mandarijnessence fotosensibiliserend is.

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing

Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen.

Samenstelling

Ingrediënten: Prunus armeniaca pitolie, Citrus reticulata schilolie, Lavandula angustifolia olie, Origanum majorana bloemolie, Tocoferol, Limoneen*, Linalool* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën.

Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

DOORGAAN MET LEZEN

Recept voor atmosferische diffusie: slaap (diffusie)

Een synergie om te verspreiden om kalmte en verlichting te brengen voordat u naar bed gaat en het inslapen te vergemakkelijken. Om mijn synergie van essentiële oliën samen te stellen om te verspreiden HECT - Wierook - 20 druppels; HECT - Edele kamille - 10 druppels; HECT - Ravintsara - 30 druppels; HECT - Ho Hout - 40 druppels; Druppelaar 10 ml. Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Hoe gebruik ik mijn diffusiemix? Giet 5-10 druppels in een ultrasone diffuser en diffuser gedurende 30 minuten voordat u naar bed gaat. Deze synergie, bedoeld om de slaap te bevorderen, is bedoeld voor diffusiegebruik. Het kan worden gebruikt door zwangere vrouwen en kinderen vanaf 3 jaar. Het mengsel kan 1 jaar op een droge plaats worden bewaard, beschermd tegen licht. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Recept: Slaaproller

Kalmerende en kalmerende roller voor een goede nachtrust. Geplaatst op het nachtkastje, zal het handig zijn voor het slapengaan om u te helpen in slaap te vallen. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Edele kamille 10 druppels; HECT - Marjolein met schelpen 20 druppels; HECT - Ravintsara 20 druppels; HV Macadamia 50 druppels; Rollerbal 10ml. Hoe te gebruiken Breng voor het slapengaan aan op de zonnevlecht en de binnenkant van de polsen voor een lange, diepe ademhaling, waarbij de polsen naar de neusgaten worden gebracht. huid + 6 jaar 3 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën en plantaardige oliën, altijd beginnend met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Goed om te weten: de edele etherische olie van kamille is een van de kleine pareltjes van de aromatherapie die je in je natuurlijke medicijnkastje moet hebben. Het is verzachtend en kalmerend en werkt in op de slaap en alle aandoeningen die verband houden met het zenuwstelsel. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Macadamia ternifolia zaadolie, Cinnamomum camphora bladolie, Organum majorana bloemolie, Anthemis nobilis bloemolie, linalool*, Citral*, Citronellol*, Eugenol*, Limoneen*, Geraniol* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.