Onze betrokkenheid

Het verbeteren van de gezondheid en het leven van onze medewerkers, consumenten en de samenleving

Als specialisten in natuurlijke kruidentherapieën begrijpen wij het belang van de dagelijkse gezondheid en het algehele welzijn. Deze toewijding vormt de kern van onze filosofie en is de leidraad voor al onze acties en beslissingen.

Benadruk altijd de kwaliteit, veiligheid en effectiviteit van onze producten

Wij hechten primair belang aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Onze teams van experts werken eraan om producten van de hoogste kwaliteit te leveren, zorgvuldig vervaardigd en onderworpen aan strenge controles gedurende het hele productieproces, van de oogst tot het eindproduct.

We zijn vastbesloten om het wetenschappelijk onderzoek vooruit te helpen door middel van solide investeringen en een uitgebreid onderzoeksprogramma onder leiding van een team van interne onderzoekers en talrijke samenwerkingen met de wetenschappelijke en academische wereld. Wij zijn ervan overtuigd dat natuurlijke geneesmiddelen, gekoppeld aan rigoureus wetenschappelijk onderzoek, een mooie toekomst voor zich hebben, op alle gebieden van de gezondheid.

Verbeter de gezondheid en het welzijn en bevorder de ontwikkeling van onze teams

We geven ook veel om de gezondheid, het welzijn en de ontwikkeling van onze teams. Werken bij Inula betekent een betekenisvolle baan hebben, in een groep die kwaliteit en efficiëntie centraal stelt in al haar productontwikkelingen. Elke medewerker heeft de mogelijkheid om onze producten te leren kennen om meer natuurlijke alternatieven te vinden om zichzelf anders te behandelen en voor zijn gezin te zorgen.

Wees een betrokken en ondersteunende acteur

De Inula-groep heeft altijd al een speler willen zijn die zich inzet voor de bevordering van de natuurlijke gezondheid, het respect voor de natuur en de bevordering van de biologische landbouw.

In 2023 willen we verder gaan in deze aanpak van positieve impact en solidariteit en willen we onze teams actief mobiliseren voor een groot doel dat ons bijzonder na aan het hart ligt. Wetende dat ruim 58% van de leden van het Inula-team vrouwen zijn, hebben we de logische keuze gemaakt om vrouwen te ondersteunen en begeleiden voor, tijdens en na kanker.

Handelen voor de natuur met voorraden, processen en producten die het milieu respecteren

Al meer dan 30 jaar werken we met het beste van de natuur en met het meest volledige respect voor het milieu om onze planeet te behouden. Door onze krachten te bundelen hebben we de kracht om een ​​duurzamere en veelbelovende toekomst vorm te geven.

Onze ecologische voetafdruk verkleinen

We hebben een uitgebreid actieplan geïmplementeerd om onze impact op het milieu te minimaliseren, door de CO2-uitstoot van onze locaties, ons transport en onze logistiek te verminderen. Wij zijn overtuigd van de collectieve verantwoordelijkheid voor de bescherming van het milieu en zijn vastbesloten om actief bij te dragen aan de strijd tegen de klimaatverandering.

Het bevorderen van verantwoorde innovatie en design

Als onderdeel van een voortdurend proces van innovatie investeren we in het onderzoek en de ontwikkeling van producten die voldoen aan de behoeften van de consument en tegelijkertijd onze impact op het milieu minimaliseren, in de eerste plaats door ingrediënten van natuurlijke oorsprong en gecertificeerd biologisch te kiezen. We herontwerpen onze producten, verpakkingen en verkoopmaterialen om ze duurzamer en milieuvriendelijker te maken. Wij geven de voorkeur aan recycleerbare materialen, verminderen afval aan de bron en moedigen recycling aan.

Versterk ons ​​verantwoord inkoop- en sectorontwikkelingsbeleid

We werken nauw samen met telers, distilleerders en plantenoogsters over de hele wereld. Deze nabijheid stelt ons in staat de kwaliteit van onze producten van plant tot fles te controleren en onze partners te ondersteunen in de richting van een transitie naar een milieuvriendelijkere landbouw.

Wees een voorbeeld op het gebied van ethiek, transparantie en compliance, terwijl u onze knowhow deelt

Bevorder ethiek en transparantie

Wij zijn van mening dat ethiek, transparantie en compliance de pijlers zijn van een verantwoordelijke en duurzame bedrijfsvoering. We streven ernaar deze waarden te promoten in alle interacties met onze partners en onze medewerkers bewust te maken van de best practices die we in acht moeten nemen.

Deel onze knowhow en zorg voor uitmuntende service

Met onze teams van gepassioneerde apothekers, wetenschappers en medewerkers willen we onze kennis delen met onze klanten en partners, door producten van superieure kwaliteit te leveren en een uitzonderlijke klantenservice te bieden. Ons doel is om de verwachtingen te overtreffen en echte, duurzame partnerschappen te creëren, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect.

Communiceer onze MVO-acties

Toegewijd aan het vergroten van het bewustzijn onder onze medewerkers, onze klanten en consumenten van sociale en milieukwesties, communiceren we meer over onze MVO-initiatieven, onze vooruitgang en onze doelstellingen om de actieve deelname van iedereen aan te moedigen. Via deze acties willen we inspireren en mobiliseren om te werken aan een betere wereld.