Onze reden van bestaan

Als pioniers op het gebied van natuurlijke remedies ontwikkelen en delen we voortdurend onze expertise om de gezondheid en het leven te verbeteren. »

Als internationale leider op het gebied van natuurlijke therapieën brengt de Inula Group 3 sterke en complementaire merken samen: Pranarōm, de specialist in wetenschappelijke aromatherapie, HerbalGem, de specialist in geconcentreerde gemmotherapie, en Biofloral, de specialist in biologische plantengeneesmiddelen.

Al meer dan 30 jaar proberen de 3 merken van de groep het grote publiek en gezondheidswerkers natuurlijke en effectieve oplossingen aan te bieden.

Onder leiding van een team van gepassioneerde experts maakt de Inula-groep deel uit van een voortdurend innovatieproces met als doel producten van hoge kwaliteit te leveren, met respect voor de natuur en het individu. Onze ambitie: actief bijdragen aan een betere gezondheid en het verbeteren van de levens van onze consumenten.

De groep is nu aanwezig in meer dan 25 landen, met leidende posities in Frankrijk, België, Spanje, Italië en de Verenigde Staten.