Recept: Angst polsroller parfum

Recette : Parfum roller poignets anxiété

Deze roller is vooral geschikt bij paniek, diepe angst, angst of sterke emoties.

Om mijn synergie samen te stellen

HECT - Edele kamille - 15 druppels;
HECT - Neroli - 3 druppels;
HV - Abrikozenpit - QSP 10 ml;
Rollerbal 10 ml.

Hoe te gebruiken

Breng de synergie aan op de zonnevlecht en de binnenkant van de polsen en haal vervolgens 3 lange, diepe ademhalingen.

Voie cutanée
Dermaal

Interdit aux femmes enceintes

Age
+ 6 jaar
Conservation
3 maanden
Temps de préparation
Snel

Hoe maak ik mijn mengsel?

Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Vul de fles met plantaardige olie totdat de fles krimpt.

Als je wilt, kun je de etherische olie van neroli vervangen door wierook.

Wist je dat? Neroli etherische olie is een essentiële olie uit de bloem van de bittere sinaasappelboom. Een klein wonder van aromatherapie vanuit olfactorisch oogpunt; de prijs zou je kunnen afschrikken. De kalmerende, zelfs antidepressieve eigenschappen en de rijke, diepe geur zijn echter ongeëvenaard. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig om al van de eigenschappen te profiteren.

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing

Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen.

Samenstelling

Ingrediënten: Prunus armeniaca pitolie, Anthemis nobilis bloemolie, Citrus aurantium amara bloemolie, Tocoferol, Linalool*, Limoneen*, Citral*, Farnesol*, Geraniol* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën.

Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

DOORGAAN MET LEZEN

Recept: Ontspannende massageolie

Personaliseer uw massageolie voor een moment van puur welzijn. De huid en geest zullen hiervan profiteren. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Rozenhout - 5 druppels; HECT - Geranium Rosat - 5 druppels; HV - Abrikozenpitten - 50 ml; Pompfles 60 ml. Hoe te gebruiken Aanbrengen op de huid en zachtjes masseren om door te dringen. Dermaal + 3 jaar 3 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën en plantaardige oliën, altijd beginnend met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Tip : Personaliseer uw massageolie met de essentiële oliën van uw keuze en open de deuren naar een reukuniversum dat elke keer anders is. Kies altijd niet-dermocaustische en niet-fotosensibiliserende essentiële oliën om huidreacties te voorkomen. Bedenk eens hoe de etherische olie van yuzu je een pittige en rustgevende toets zal geven! Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Prunus armeniaca pitolie, Aniba rosaeodora bladolie, Pelargonium graveolens olie, Tocoferol, Geraniol*, Limoneen*, Citral*, Linalool*, Citronellol*, Benzylbenzoaat* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Recept voor atmosferische diffusie: slaap (diffusie)

Een synergie om te verspreiden om kalmte en verlichting te brengen voordat u naar bed gaat en het inslapen te vergemakkelijken. Om mijn synergie van essentiële oliën samen te stellen om te verspreiden HECT - Wierook - 20 druppels; HECT - Edele kamille - 10 druppels; HECT - Ravintsara - 30 druppels; HECT - Ho Hout - 40 druppels; Druppelaar 10 ml. Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Hoe gebruik ik mijn diffusiemix? Giet 5-10 druppels in een ultrasone diffuser en diffuser gedurende 30 minuten voordat u naar bed gaat. Deze synergie, bedoeld om de slaap te bevorderen, is bedoeld voor diffusiegebruik. Het kan worden gebruikt door zwangere vrouwen en kinderen vanaf 3 jaar. Het mengsel kan 1 jaar op een droge plaats worden bewaard, beschermd tegen licht. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.