Recept: Rugmassageolie

Recette : Huile massage dos

Zorg goed voor je rug. Pijn in de onderrug, of onderrug, komt vaak voor in ons drukke dagelijkse leven.

Eén verkeerde beweging of te veel draaien en je zit meerdere dagen vast. Breng deze licht verwarmende olie aan om ongemak te verzachten en u weer op het goede spoor te krijgen.

 

Om mijn synergie samen te stellen

  • HECT - Wintergroen - 25 druppels
  • HECT - Rozemarijn CT-kamfer - 20 druppels
  • HECT - Pepermunt - 5 druppels
  • HECT - Citroen-eucalyptus - 20 druppels
  • HV naar keuze - 30 ml (750 druppels)
  • Pompfles 60 ml

Hoe te gebruiken

Oefen lichte druk uit met de pomp, 3 tot 4 keer per dag, op het getroffen gebied.

Voie cutanée
Dermaal

Interdit aux femmes enceintes

Age
+ 6 jaar
Conservation
3 maanden
Temps de préparation
Snel


Hoe maak ik mijn mengsel?


Voeg de druppels essentiële olie en plantaardige olie toe, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel je flesje op 45° zodat je gemakkelijk het aantal druppels kunt tellen.

Goed om te weten: essentiële oliën kunnen een echte bondgenoot zijn in de strijd tegen die alledaagse pijntjes en kwaaltjes, zowel preventief als om ze te verlichten. Je hebt misschien wel eens gehoord van wintergroen. Het is opmerkelijk effectief, maar er moeten een paar voorzorgsmaatregelen worden genomen bij het gebruik: het moet 50% worden verdund in een plantaardige olie, omdat het irriterend kan zijn voor de huid, en het wordt niet aanbevolen voor mensen die bloedverdunners nemen of allergisch zijn voor aspirine.

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwingen

Raadpleeg onze aanbevelingen over goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen voor gebruik voordat je met de bereiding begint. Goede doe-het-zelf-praktijken

Samenstelling

Ingrediënten: Simmondsia chinensis zaadolie, Gaultheria procumbens bladolie, Eucalyptus citriodora, Rosmarinus officinalis bladolie, Mentha piperita olie, Tocoferol, Linalool*, Benzyl Alcohol*, Citral*, Eugenol*, Geraniol, Limoneen*, Citronellol*, Coumarin* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën.

Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Nog een paar tips om uw rug te verzorgen met essentiële oliën


Essentiële oliën kunnen heel nuttig zijn voor de verzorging van je rug.

Van de essentiële oliën die worden aanbevolen om spier- en gewrichtspijn te verlichten, staat de essentiële wintergroenolie bovenaan de lijst.

Het staat bekend om zijn ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen. Door een paar druppels wintergroen essentiële olie te mengen met een massageolie zoals arnica of sint-janskruid, krijg je een krachtig natuurlijk middel tegen rugpijn.

Citroeneucalyptus is een andere essentiële olie die zeer gewaardeerd wordt om zijn ontstekingsremmende eigenschappen.

Het kan gebruikt worden in combinatie met ylang-ylang, bekend om zijn spierontspannende eigenschappen, en lavendel of lavandin, die ontstekingsremmende en kalmerende eigenschappen hebben.

Door dit mengsel van essentiële oliën op de pijnlijke plekken van je rug aan te brengen en zachtjes te masseren, bevorder je spierontspanning en verminder je ontstekingen.

We moeten je wel zeggen dat je essentiële oliën met voorzichtigheid moet gebruiken en de aanbevelingen van een gezondheidsdeskundige moet opvolgen, vooral bij pijn in de onderrug, artritis of artrose.

We raden je ook aan om biologische essentiële oliën te kiezen om een superieure kwaliteit te garanderen.

DOORGAAN MET LEZEN

Recept: Roller spierspanningen

Deze synergie zal u helpen de spannings- of stijfheidsgebieden te ontspannen die normaal gesproken kunnen optreden als u de hele dag aan een bureau werkt. Vergeet de spanning in uw nek of trapezius. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Echte lavendel - 50 druppels; HECT - Rozemarijn CT-kamfer - 25 druppels; HECT - Ylang-Ylang - 25 druppels; HV - Jojoba - QSP 10 ml. Rollerbal 10 ml Hoe te gebruiken Lokaal aanbrengen, 3 tot 4 keer per dag, indien nodig en tot verbetering. Dermaal + 6 jaar 6 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Vul de fles met plantaardige olie totdat de fles krimpt. Goed om te weten : plantaardige jojoba-olie is bijna een droge olie. Het wordt gebruikt als ondersteuning in deze synergie en zorgt ervoor dat u zich snel kunt aankleden of overdag kunt gebruiken als dat nodig is, zonder een vettig gevoel op de huid achter te laten. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Simmondsia chinensis zaadolie, Lavandula angustifolia bloemolie, Cananga odorata bloemolie, Rosmarinus officinalis bladolie, Tocoferol, Linalool*, Benzyl Alcohol*, Benzyl Benzoaat*, Cinnamyl Alcohol*, Citral*, Eugenol*, Farnesol*, Geraniol* , Isoeugenol*, Limoneen*, Citronellol*, Coumarine* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, met wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Recept: SOS sportlichaamsolie

SOS-oplossing voor spieren en gewrichten om pijn te verzachten die verband houdt met sport, inspanning, herhaalde bewegingen of valse bewegingen. Licht rustgevend fris effect. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Citroen-eucalyptus - 60 druppels; HECT - Gember - 75 druppels; HECT - Pepermunt - 15 druppels; HV Arnica vulling QSP 60 ml; Pompfles 60 ml. Hoe te gebruiken Plaatselijk lichte druk aanbrengen en 3 tot 4 keer per dag masseren. huid + 6 jaar 6 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Vul de fles met plantaardige olie totdat de fles krimpt Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Olea europaea fruitolie, Zingiber officinale wortelolie, Eucalyptus citriodora olie, Arnica montana bloemenextract, Mentha piperita olie, Tocoferol, Citral*, Citronellol*, Eugenol*, Farnesol*, Geraniol*, Isoeugenol*, Limoneen*, Linalool* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.