Beauté / Soin DIY

Recept: Aftersunlotion

Recette : Lotion après soleil

Deze olie voedt en kalmeert uw huid diep na een dag in de zon. Als de huid ernstig rood is geworden door de zon, raadpleeg dan de ‘verbrandingssynergie’.

Om mijn zelfgemaakte aftersunlotion te maken

  Hoe maak ik mijn mengsel?

  Giet de druppels etherische en plantaardige oliën, altijd beginnend met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Vul het flesje met de Aloë Vera gel tot het flesje vol is.

  Goed om te weten : plantaardige olie van calendula is de ultieme zachte olie. Ideaal voor een beschadigde of rode huid, het kalmeert en herstelt diep. Denk er eens over na voor elke gevoelige of lijdende huidbehandeling.

  Voorzorgsmaatregelen en waarschuwingen voor gebruik :

  Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen betreffende goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen: Goede doe-het-zelfpraktijken

  Hoe gebruik ik mijn lotion?

  Regelmatig op de huid aanbrengen, indien nodig 3 tot 4 keer per dag.

  • Lotion bedoeld voor huidtoepassing;
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar;
  • Niet geschikt voor zwangere vrouwen;
  • Bewaar het mengsel maximaal 3 maanden na bereiding op een droge plaats, beschermd tegen licht.

  Samenstelling

  Ingrediënten: Aqua, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Lavandula angustifolia olie, Polyglyceryl-6 Caprylaat, Polyglyceryl-4 Capraat, Mentha piperita olie, Xanthaangom, Aloë Barbadensis Bladsappoeder, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Amorphophallus Konjac Wortelextract, Caesalpinia spinosa gom, Calendula officinalis bloemenextract, Tocoferol, Melkzuur, Linalool*, Limoneen*, Geraniol*, Coumarine* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën.

  Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

  DOORGAAN MET LEZEN

  Recept: Kalmerende gevoelige huidolie

  Een natuurlijke behandeling om ongemak en jeuk te verzachten. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Edele kamille - 60 druppels; HECT - Tea tree - 30 druppels; HV - Calendula - 50 ml; Pompfles 60 ml. Hoe te gebruiken Oefen lichte druk uit met de pomp, 3 tot 4 keer per dag, op het getroffen gebied. Dermaal + 6 jaar 6 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Vul de fles met plantaardige olie totdat de fles krimpt. Goed om te weten : als je een “verbandeffect” wilt om de jeuk te verzachten en de wrijving op een zeer plaatselijk gebied te beperken, kun je ook kiezen voor sheaboter, die een beschermend laagje op de huid vormt. Verzoening gegarandeerd! Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Helianthus annuus (zonnebloem) zaadolie, Anthemis nobilis bloemolie, Melaleuca alternifolia bladolie, Calendula officinalis bloemextract, Tocoferol, Citral*, Geraniol*, Limoneen* Linalool* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, met wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

  Recept: Acne-gezichtsolie

  Haal uw 100% natuurlijke puistjesstopper eruit zodra er een puistje op uw gezicht verschijnt. Een gerichte toepassing om puistjes snel te elimineren. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Tea tree - 40 druppels; HECT - Echte lavendel - 20 druppels; Druppelaar 10 ml. Hoe te gebruiken Giet 1 tot 2 druppels op een wattenstaafje en breng het 3 tot 4 keer per dag plaatselijk aan. Zorg ervoor dat u de crème niet te dicht bij de ogen aanbrengt. Dermaal + 12 jaar 1 jaar Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Goed om te weten : voeg ook een druppeltje synergie rechtstreeks toe aan je gezichtsreinigingsgel om af te spoelen. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Melaleuca alternifolia bladolie, Lavandula angustifolia olie, Coumarine*, Geraniol*, Limoneen*, Linalool*, Citral* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.