DIY Santé au naturel

Ademhalingsrecept: Droge hoest

Recette respiration : Toux sèche

Met deze oplossing kunt u de droge en irriterende hoest verzachten, die zo verontrustend is en u ervan weerhoudt te slapen.

Om mijn synergie samen te stellen

Hoe maak je je mengsel?

Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen.

Daarnaast : masseer ook 3 tot 4 druppels van de synergie op de thorax of rug, 3 tot 4 x/dag

Hoe te gebruiken ?

1 tot 2 druppels van de synergie in een theelepel honing, 3 tot 4 keer per dag gedurende maximaal 3 dagen. Vanaf 6 jaar: 1 druppel van het mengsel, 3 tot 4 keer per dag gedurende 3 tot 5 dagen.

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik:

  • Mondelinge route;
  • Kinderen: vanaf 6 jaar;
  • Verboden voor zwangere vrouwen;
  • Houdbaar tot 1 jaar.

Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen over goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen: Goede doe-het-zelfpraktijken .

Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

ONZE PRODUCTEN VOOR UW SYNERGIE

Bespaar 50%
ESSENTIËLE OLIËN

Groenblijvende cipres - Bio - Bio

30 ml - Bio

Cupressus sempervirens var. stricta

Aanbiedingsprijs32,55 € Normale prijs65,10 €
ESSENTIËLE OLIËN

Roomse kamille

5 ml

Découvrez l'Huile Essentielle de Camomille Noble. Une solution Pranarôm 100% pure et intégrale.

Aanbiedingsprijs24,45 €

DOORGAAN MET LEZEN

Recept voor spijsvertering en darmgezondheid: eetlustremmer

De inhalatorstick met de heerlijke geur van grapefruit helpt je overdag de zoete trek te overwinnen. Natuurlijk gaat het gepaard met een beetje wilskracht. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Grapefruit - 15 druppels; Inhalator stokje. Hoe te gebruiken Adem de stok in zodra de noodzaak zich voordoet. Inademing + 6 jaar 3 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Haal het watje eruit en laat het in het inhalatorstaafje weken Plaats voorzichtig de druppels van uw etherische oliemengsel over de gehele lengte van het watje Plaats het watje terug in het stokje en sluit af met de basis. Goed om te weten: ruikt jouw stokje niet meer voldoende? Verwijder voorzichtig de onderkant van het stokje en doe opnieuw ongeveer vijftien druppels op het wattenschijfje. Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Ademhalingsrecept: Natte hoest

Deze oplossing zal u helpen beter te ademen en verstopte luchtwegen vrij te maken. Om mijn synergie samen te stellen HECT - grove den - 15 druppels; HECT - Uitgestraalde eucalyptus - 30 druppels; Druppelaar 10 ml. Hoe te gebruiken 1 tot 2 druppels in een theelepel honing, 3 tot 4 keer per dag gedurende 3 tot 5 dagen. Vanaf 6 jaar: 1 druppel van het mengsel 3 tot 4 keer per dag innemen gedurende 3 tot 5 dagen. Mondeling + 6 jaar 1 jaar Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.