Recept: Wrijf- en irritatiebalsem

Recette : Baume frottements irritations

Blaren op uw voeten, gevoelens van oververhitting of irritatie tijdens het beoefenen van uw favoriete sport? Hier is uw anti-schuuroplossing die u kunt gebruiken om wrijving vóór het sporten of erna te voorkomen om ongemak te verminderen.

Om mijn synergie samen te stellen

HECT - Echte lavendel - 30 druppels;
HECT - Lavendel aspic - 45 druppels;
HECT - Citroen-eucalyptus - 30 druppels;
HECT - Pepermunt - 15 druppels;

Karitéboter - 35 ml;

Klein potje.

Hoe te gebruiken

Breng een beetje van deze balsem aan op gevoelige plekken voordat u gaat sporten. Je balsem zal ook nuttig zijn op een gewond gebied. 3 tot 4 keer per dag aanbrengen, tot verbetering.

Voie cutanée
Dermaal

Interdit aux femmes enceintes

Age
+ 6 jaar
Conservation
6 maanden
Temps de préparation
GEMIDDELD

Hoe maak ik mijn mengsel?

- Verwarm de sheaboter au bain-marie.

- Eenmaal vloeibaar, van de warmtebron halen.

- Voeg de druppels etherische oliën toe aan de vloeibare shea en meng om te homogeniseren.

- Giet vervolgens de bereiding in de pot naar keuze en laat enkele uren afkoelen, eventueel in de koelkast.

- Je balsem is klaar

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing

Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen.

Samenstelling

Ingrediënten: Butyrospermum parkii boter, Lavandula spica bloemolie, Eucalyptus citriodora, Lavandula angustifolia bloemolie, Mentha piperita olie, Tocoferol, Linalool*, Citronellol*, Limoneen*, Citral*, Geraniol*, Eugenol*, Coumarine* - *Natuurlijk voorkomende stof bij essentiële oliën.

Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

DOORGAAN MET LEZEN

Huidverzorgingsrecept: Mycosen (preventie en schoenverzorging)

Met deze praktische spray kunt u een goede hygiëne in uw schoenen behouden door slechte geuren te elimineren en de ontwikkeling van schimmels die verantwoordelijk zijn voor nagelschimmel te beperken. Om mijn synergie samen te stellen Tea tree etherische olie : 300 druppels; Palmarosa etherische olie : 180 druppels; Citroen-eucalyptus etherische olie : 120 druppels; Spuitfles van 30 ml. Hoe te gebruiken Direct in de schoenen spuiten, bij voorkeur 's avonds, en een nacht laten drogen. Omgeving + 3 jaar 1 jaar Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Goed om te weten : ondanks een geur die niet unaniem wordt gewaardeerd, is etherische olie van tea tree waarschijnlijk de bekendste ter wereld. Krachtig anti-infectieus, het wordt aangetroffen in talrijke synergieën om alle soorten infecties te bestrijden: bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Recept: Rood geworden huidolie

Rosacea wordt gekenmerkt door kleine roodheid, vooral op de wangen, als gevolg van de verwijding van de bloedvaten onder de huid. Deze verzachtende en decongestivumbehandeling voedt niet alleen de huid diep, maar stimuleert ook de microcirculatie en voorkomt het verschijnen van nieuwe roodheid. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Immortelle - 8 druppels; HECT - Edele kamille - 4 druppels; HECT - Egyptische Geranium - 4 druppels; HV Cranberry 50ml; Pompfles 60 ml. Hoe te gebruiken Giet het equivalent van een paar druppels van de synergie in de palm van de hand en breng het tweemaal daags, 's ochtends en 's avonds, met een lichte massage aan op de aangetaste plekken. Dermaal + 6 jaar 3 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Vul de fles met plantaardige olie totdat de fles krimpt. Goed om te weten : Immortelle Essentiële Olie of Italiaanse Helichrysum: proberen is het adopteren! Gebruik het om zware benen te verzachten, een blauwe plek te laten verdwijnen of een wond te helpen genezen. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Vaccinium macrocarpan, Helichrysum italicum bloemenolie, Tocoferol, Anthemis nobilis bloemenolie, Pelargonium graveolens bladolie, Linalool*, Limoneen*, Citronellol*, Citral*, Geraniol* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, met wie het uw verantwoordelijkheid is contact op te nemen voor uw follow-up.