Huidverzorgingsrecept: Mycosen (preventie en schoenverzorging)

Recette soins de la peau : Mycoses (prévention et entretien des chaussures)

Met deze praktische spray kunt u een goede hygiëne in uw schoenen behouden door slechte geuren te elimineren en de ontwikkeling van schimmels die verantwoordelijk zijn voor nagelschimmel te beperken.

Om mijn synergie samen te stellen

Hoe te gebruiken

Direct in de schoenen spuiten, bij voorkeur 's avonds, en een nacht laten drogen.

Environnement
Omgeving

Interdit aux femmes enceintes

Age
+ 3 jaar
Conservation
1 jaar
Temps de préparation
Snel

Hoe maak ik mijn mengsel?

Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen.

Goed om te weten : ondanks een geur die niet unaniem wordt gewaardeerd, is etherische olie van tea tree waarschijnlijk de bekendste ter wereld. Krachtig anti-infectieus, het wordt aangetroffen in talrijke synergieën om alle soorten infecties te bestrijden: bacteriën, virussen, schimmels en parasieten.

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing

Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen.

Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

DOORGAAN MET LEZEN

Recept: Rimpel behandeling

Een voedende behandeling die de vorming van rimpels voorkomt en vroegtijdige veroudering van de huid tegengaat. Te personaliseren met de plantaardige olie die het beste bij de behoeften van jouw huid past. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Rozengeranium - 6 druppels; HECT - Ladaniferous cistus - 4 druppels; Plantaardige argan- of rozenbottelolie - QSP 50 ml; Pompflesje van 60 ml. Hoe te gebruiken ? Masseer 's ochtends en 's avonds een paar druppels van de synergie op het gereinigde gezicht en de hals. Deze antiverouderingsbehandeling is uitsluitend bedoeld voor gebruik op de huid. Het is geschikt voor volwassenen vanaf 12 jaar en wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen. De synergie kan 3 maanden behouden blijven vanaf het moment dat deze bereikt is. Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Vul de fles met plantaardige olie totdat de fles krimpt. Tip : Wilt u uw serum verder personaliseren met een zeldzame en kostbare etherische olie? Voeg 3 druppels essentiële olie van Damastroos toe en verkrijg een krachtig en bloemig serum. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Rosa rubiginosa zaadolie, Tocoferol, Pelargonium graveolens olie, Cistus ladaniferus oi, Linalool*, Limoneen*, Citronellol*, Citral*, Geraniol* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Recept: Wrijf- en irritatiebalsem

Blaren op uw voeten, gevoelens van oververhitting of irritatie tijdens het beoefenen van uw favoriete sport? Hier is uw anti-schuuroplossing die u kunt gebruiken om wrijving vóór het sporten of erna te voorkomen om ongemak te verminderen. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Echte lavendel - 30 druppels; HECT - Lavendel aspic - 45 druppels; HECT - Citroen-eucalyptus - 30 druppels; HECT - Pepermunt - 15 druppels; Karitéboter - 35 ml; Klein potje. Hoe te gebruiken Breng een beetje van deze balsem aan op gevoelige plekken voordat u gaat sporten. Je balsem zal ook nuttig zijn op een gewond gebied. 3 tot 4 keer per dag aanbrengen, tot verbetering. Dermaal + 6 jaar 6 maanden GEMIDDELD Hoe maak ik mijn mengsel? - Verwarm de sheaboter au bain-marie. - Eenmaal vloeibaar, van de warmtebron halen. - Voeg de druppels etherische oliën toe aan de vloeibare shea en meng om te homogeniseren. - Giet vervolgens de bereiding in de pot naar keuze en laat enkele uren afkoelen, eventueel in de koelkast. - Je balsem is klaar Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Butyrospermum parkii boter, Lavandula spica bloemolie, Eucalyptus citriodora, Lavandula angustifolia bloemolie, Mentha piperita olie, Tocoferol, Linalool*, Citronellol*, Limoneen*, Citral*, Geraniol*, Eugenol*, Coumarine* - *Natuurlijk voorkomende stof bij essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.