Recept voor atmosferische diffusie: stressdiffusie

Recette diffusion atmosphérique : stress diffusion

Creëer een sfeer van rust en welzijn thuis of op kantoor wanneer u daar behoefte aan heeft tijdens periodes van stress en spanning. Synergie met zoete citrusgeuren, zekere waarden om emoties te reharmoniseren, te vechten tegen stress of angst.

Om mijn synergie samen te stellen

HECT - Zoete sinaasappel : 90 druppels;
HECT - Lavandin Super : 90 druppels;
HECT - Mandarijn : 60 druppels;

HECT - Petitgrain bigarade : 60 druppels;

Druppelaar 10 ml.

Hoe te gebruiken

Giet 5 tot 10 druppels in een ultrasone diffuser en verdamp gedurende 30 minuten, 2 tot 3 keer per dag.

diffusion
verspreiding
Autorisé aux femmes enceintes
Age
+ 1 jaar
Conservation
1 jaar
Temps de préparation
Snel

Hoe maak ik mijn mengsel?

Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen.

Goed om te weten: deze synergie geeft je een zacht gevoel van ontspanning met citrustonen. Als je meer “bloemig” bent, probeer dan het mengsel van: ylang-ylang HE 30 druppels, echte lavendel HE 60 druppels, Rozenhout HE 120 druppels en Bergamot HE 90 druppels.

Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing

Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen.