Recept: Vette haarolie

Recette : Huile cheveux gras

Door dit masker met zwarte zaadolie en essentiële oliën op de hoofdhuid aan te brengen, zal het haar minder snel hervetten en roos voorkomen.

Om mijn synergie samen te stellen

HECT - Tea tree - 35 druppels;
HECT - Rozemarijn CT verbenon - 35 druppels;
HV Nigella - 50 ml;
Pompflesje van 60 ml.

Hoe te gebruiken

1 tot 2 keer per week vochtig haar masseren met de synergie. Dring aan op de hoofdhuid. Laat het 1 uur of een nacht onder een handdoek zitten. Spoel af met een milde shampoo.

cheveux
haar

Interdit aux femmes enceintes

Age
+ 6 jaar
Conservation
3 maanden
Temps de préparation
Snel

Hoe maak ik mijn mengsel?

Giet de druppels etherische oliën en plantaardige oliën, altijd beginnend met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen.

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing

Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen.

Samenstelling

Ingrediënten: Nigella sativa zaadolie, Melaleuca alternifolia bladolie, Rosmarinus officinalis bloemolie, Tocoferol, Benzylbenzoaat*, Citral*, Eugenol*, Geraniol*, Limoneen*, Linalool*, Citronellol* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën.

Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

DOORGAAN MET LEZEN

Recept: Droge en beschadigde haarolie

Verzorg je haar door regelmatig een zachte olie voor de hoofdhuid en herstellende olie voor de punten aan te brengen. Om mijn synergie samen te stellen HECT - HE Ylang-Ylang 30 druppels; Argan Plantaardige Olie 25 ml; HV Nigella 25 ml; Pompfles 60 ml. Hoe te gebruiken ? Breng aan op het hele haar en masseer enkele ogenblikken. Wikkel het in een handdoek en laat het minimaal 1 uur intrekken voordat u het afspoelt met een milde shampoo. Herhaal 1 tot 2 keer per week, indien nodig. Gebruik op haar; Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen; Kinderen vanaf 6 jaar; Consumeer binnen 3 maanden na bereiding van het mengsel. Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën en plantaardige oliën, altijd beginnend met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Nigella sativa zaadolie, Melaleuca alternifolia bladolie, Rosmarinus officinalis bloemolie, Tocoferol, Geraniol*, Limoneen*, Linalool* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Recept: Hoofdhuidolie

Natuurlijke behandeling om luizen te verwijderen zonder de hoofdhuid te beschadigen. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Lavandin Super - 3 druppels; HV - Kokosnoot - 1/2 eetlepel; HV - Neem - 1/2 tot 1 el; Klein potje. Hoe te gebruiken Breng het aan over het hele haar, van de wortels tot de punten. Het haar moet er nat uitzien. Laat het een uur intrekken (bedek indien nodig uw hoofd met een douchemuts). Spoel vervolgens uit door het haar te wassen met een milde shampoo. Ga vervolgens met een anti-luizenkam door het haar, streng voor streng, om luizen en neten te verwijderen. De behandeling dient gedurende 3 weken 1 tot 2 maal per week te worden herhaald. Haar + 3 jaar 3 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Maak uw mengsel rechtstreeks in een kom voor onmiddellijke toepassing. Giet de lepels plantaardige oliën en de druppels etherische olie en meng om te homogeniseren. Breng het mengsel vervolgens op het haar aan. Goed om te weten : voor een optimale effectiviteit moet het haar er nat uitzien. Bij lang haar verdubbelen we de dosis plantaardige oliën. Houd er ook rekening mee dat u met een regelmatige behandeling gedurende 3 weken volledig van luizen en neten af ​​kunt komen. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Cocos nucifera-olie, Lavandula hybrida-olie, Melia azadirachta-zaadolie, Tocoferol, Coumarine*, Geraniol*, Limoneen*, Linalool* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.