Recept: Tonusparfum

Recette : Parfum tonus

Deze “boost”-synergie moet worden gebruikt in geval van fysieke uitputting om de tonus en vitaliteit te herstellen. Ideaal in een drukke periode op het werk of om je op de been te houden tijdens examens. Houd de adrenaline vast, niet de stress!

Om mijn synergie samen te stellen

HECT - grove den - 40 druppels
HECT - Zwarte spar - 40 druppels
Druppelaar 10 ml

Hoe te gebruiken

Breng 4 druppels van de synergie rechtstreeks op de bijnieren (het niergebied) aan, 's ochtends en 's middags, gedurende 10 dagen.

Voie cutanée
Dermaal

Interdit aux femmes enceintes

Age
+ 12 jaar
Conservation
1 jaar
Temps de préparation
Snel

Hoe maak ik mijn mengsel?

Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen.

Goed om te weten : deze “boost” synergie kan maximaal 10 dagen gebruikt worden. Zeer verkwikkend, we raden aan om het na 16.00 uur niet aan te brengen om een ​​goede nachtrust te garanderen.

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing

Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen.

Samenstelling

Ingrediënten: Picea marianabladolie, Pinus sylvestris olie, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Limoneen* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën.

Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

DOORGAAN MET LEZEN

Recept: Zware benen gel

Frisse behandeling om de bloedsomloop van zware benen te ondersteunen, het gevoel van zwelling te verzachten en vermoeide benen te versterken. Om uw synergie samen te stellen HECT - Wintergroene cipres 50 druppels; HECT - Pepermunt 50 druppels; HECT - Niaouli 50 druppels; Aloë Vera Gel QSP 60 ml; Pompfles 60 ml. Hoe u uw mengsel maakt Leg alle open componenten voor je klaar. Vul de pompfles met de exacte hoeveelheid van elke essentiële olie. Compleet met Aloë vera, vullend tot het krimpt. Zorg ervoor dat u de tank niet te vol doet, zodat er ruimte overblijft voor de pomp. Sluit vervolgens de fles en schud gedurende 30 seconden om het mengsel te homogeniseren. Goed om te weten: naast de verstevigende en ontzwellende werking van etherische oliën, geeft aloë vera je een vleugje frisheid voor een onmiddellijk welzijn. Bij zware benen, zie ook de synergie “spataderen, spataderen” Hoe te gebruiken Pompdruk om plaatselijk toe te passen als verstevigende massage 3 tot 4 keer per dag. Voorzorgsmaatregelen voor gebruik: Synergie voor huidgebruik; Kinderen vanaf 12 jaar; Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen; Houdbaar tot 3 maanden. Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen over goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen: Goede doe-het-zelfpraktijken . Samenstelling Ingrediënten: Aqua, Cupressus sempervirens olie, Melaleuca quinquenervia olie, Mentha piperita olie, Polyglyceryl-6 Caprylaat, Polyglyceryl-4 Capraat, Xanthaangom, Aloë Barbadensis Bladsappoeder, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Amorphophallus Konjac Wortelextract, Caesalpinia spinosa gom, Melkzuur, Aqua, Citral*, Citronellol*, Eugenol*, Farnesol*, Geraniol*, Limoneen*, Linalool* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Recept: Boost polsparfum roller

Mentale vermoeidheid kan vaak de concentratie- of aandachtsvaardigheden beïnvloeden, of zelfs geheugenverlies veroorzaken. Als je klaar bent om op te geven, geeft deze roller je de mentale kracht om door te gaan en op koers te blijven. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Tijm CT thujanol - 60 druppels; HECT - Pepermunt - 60 druppels; HECT - Exotische basilicum CT linalool - 30 druppels; HV - Abrikozenpit - 250 druppels; Rollerbal 10 ml. Hoe te gebruiken Breng de roller indien nodig 2 tot 3 keer per dag aan op het gebied van de zonnevlecht en de binnenkant van de polsen. Haal diep adem met je polsen onder je neusgaten. Dermaal + 12 jaar 6 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën en plantaardige oliën, altijd beginnend met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Prunus armeniaca pitolie, Cinnamomum camphora bladolie, Mentha piperita olie, Tocoferol, Citronellol*, Citral*, Eugenol*, Limoneen*, Linalool*, Benzylalcohol* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.