Recept: Boost polsparfum roller

Recette : Roller parfum poignets boost

Mentale vermoeidheid kan vaak de concentratie- of aandachtsvaardigheden beïnvloeden, of zelfs geheugenverlies veroorzaken. Als je klaar bent om op te geven, geeft deze roller je de mentale kracht om door te gaan en op koers te blijven.

Om mijn synergie samen te stellen

HECT - Tijm CT thujanol - 60 druppels;
HECT - Pepermunt - 60 druppels;
HECT - Exotische basilicum CT linalool - 30 druppels;
HV - Abrikozenpit - 250 druppels;

Rollerbal 10 ml.

Hoe te gebruiken

Breng de roller indien nodig 2 tot 3 keer per dag aan op het gebied van de zonnevlecht en de binnenkant van de polsen. Haal diep adem met je polsen onder je neusgaten.

Voie cutanée
Dermaal

Interdit aux femmes enceintes

Age
+ 12 jaar
Conservation
6 maanden
Temps de préparation
Snel

Hoe maak ik mijn mengsel?

Giet de druppels etherische oliën en plantaardige oliën, altijd beginnend met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen.

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing

Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen.

Samenstelling

Ingrediënten: Prunus armeniaca pitolie, Cinnamomum camphora bladolie, Mentha piperita olie, Tocoferol, Citronellol*, Citral*, Eugenol*, Limoneen*, Linalool*, Benzylalcohol* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën.

Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

DOORGAAN MET LEZEN

Recept: Tonusparfum

Deze “boost”-synergie moet worden gebruikt in geval van fysieke uitputting om de tonus en vitaliteit te herstellen. Ideaal in een drukke periode op het werk of om je op de been te houden tijdens examens. Houd de adrenaline vast, niet de stress! Om mijn synergie samen te stellen HECT - grove den - 40 druppels HECT - Zwarte spar - 40 druppels Druppelaar 10 ml Hoe te gebruiken Breng 4 druppels van de synergie rechtstreeks op de bijnieren (het niergebied) aan, 's ochtends en 's middags, gedurende 10 dagen. Dermaal + 12 jaar 1 jaar Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Goed om te weten : deze “boost” synergie kan maximaal 10 dagen gebruikt worden. Zeer verkwikkend, we raden aan om het na 16.00 uur niet aan te brengen om een ​​goede nachtrust te garanderen. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Picea marianabladolie, Pinus sylvestris olie, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Limoneen* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Recept: Concentratierollerparfum

De perfecte studentenroller om tijdens de examenperiode bij de hand te hebben. Doel: het bevorderen van het concentratievermogen en het bestrijden van stress. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Rosemary CT cineole - 90 druppels; HECT - Pepermunt - 30 druppels; HECT - Echte lavendel - 30 druppels; HV - Abrikozenpitten - QSP 10 ml. Rollerbal 10 ml Hoe te gebruiken Breng aan op de zonnevlecht en de binnenkant van de polsen en haal lang adem. Herhaal de handeling 3 tot 4 keer per dag gedurende de gehele studie- of examenperiode. Dermaal + 6 jaar 1 jaar Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Vul de fles met plantaardige olie totdat de fles krimpt. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Prunus armeniaca pitolie, Romarinus officinalis bloemolie, Mentha piperita olie, Lavandula angustifolia olie, Tocoferol, Linalool*, Limoneen*, Citronellol*, Citral*, Eugenol*, Geraniol*, Coumarine*, Benzylalcohol* - *Natuurlijke stof aanwezig in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.