Recept: Rugacne-olie

Recette : Huile acné du dos

Snelle en effectieve toepassing om acne op de verlengde rug te bestrijden.

Om mijn synergie samen te stellen

Hoe maak ik mijn mengsel?

Giet de druppels etherische oliën en plantaardige oliën, altijd beginnend met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen.

Hoe te gebruiken ?

Giet een lichte druk op de pomp in de palm van uw hand en breng 's ochtends en 's avonds aan op het getroffen gebied.

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing

Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Deze DIY wordt aanbevolen voor huidgebruik en is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Het wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en kan tot 3 maanden na de productiedatum worden bewaard.

Samenstelling

Ingrediënten: Nigella sativa zaadolie, Simmondsia chinensis zaadolie, Lavandula spica bloemolie, Melaleuca alternifolia bladolie, Tocoferol, Citral*, Coumarine*, Geraniol*, Limoneen*, Linalool* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën.

Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

DOORGAAN MET LEZEN

Recept: Roller SOS-stoten

De SOS-roller om kneuzingen, stoten en stoten te verzachten. Altijd bij de hand onderweg. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Immortelle - 90 druppels; HECT - Pepermunt - 30 druppels; HV - Arnica - 120 druppels; Rollerbal 10 ml. Hoe te gebruiken Breng maximaal 5 keer per dag aan op het getroffen gebied. Dermaal + 6 jaar 6 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën en plantaardige oliën, altijd beginnend met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Goed om te weten : de toepassing van deze synergie zal wonderen verrichten. Aan de andere kant moet er, vanwege de arnica die aanwezig is in de synergie, voor worden gezorgd dat het niet op huidwonden wordt aangebracht. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Olea europaea fruitolie, Helichrysum italicum bloemenolie, Mentha piperita olie, Arnica montana bloemenextract, Tocoferol, Citral*, Citronellol*, Eugenol*, Limoneen*, Linalool*, Geraniol* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Recette : Huile prévention été

Synergie voor huidgebruik om muggen af ​​te weren. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Citroen-eucalyptus - 50 druppels; HECT - Rozengeranium - 20 druppels; HECT - Tea tree - 20 druppels; HV naar keuze - QSP 50 ml. Pompfles 60 ml Hoe te gebruiken Lichte pompdruk om plaatselijk op de blootgestelde plekken aan te brengen, 's avonds voor het slapengaan. Dermaal + 6 jaar 3 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Vul de fles met plantaardige olie totdat de fles krimpt. Tip : Ook voor de sfeer! Gebruik alleen de synergie van etherische oliën (dus zonder de plantaardige olie) in een vaporizer spray en spray voor het slapengaan in de atmosfeer. Heeft u een armband met keramiek om te impregneren? Druppel een paar druppels van de synergie van etherische oliën om deze geur, die weinig gewaardeerd wordt door muggen, zachtjes te verspreiden. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Simmondsia chinensis zaadolie, Eucalyptus citriodora olie, Melaleuca alternifolia bladolie, Pelargonium graveolens olie, Tocoferol, Citral*, Citronellol*, Eugenol*, Geraniol*, Limoneen*, Linalool* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.