Recept: Preventieve haarlotion

Recette : Lotion cheveux préventive

Elke ochtend een spray van deze 100% natuurlijke spray voor een hoofd zonder kleine dieren.

Om mijn synergie samen te stellen

HECT - Tea tree - 90 druppels;
HECT - Echte lavendel - 30 druppels;
HECT - Ylang-ylang - 15 druppels;
Alcohol 70° - 450 druppels (15 ml);

Spuit 30 ml.

Hoe te gebruiken

Elke ochtend 2 verstuivingen onderaan de nek tijdens risicoperiodes.

Cheveux
Haar

Interdit aux femmes enceintes

Age
+ 3 jaar
Conservation
1 jaar
Temps de préparation
Snel

Hoe maak ik mijn mengsel?

Giet de druppels etherische oliën en de alcohol, altijd beginnend met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen.

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing

Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen.

Samenstelling

Ingrediënten: Alcohol, Melaleuca alternifolia bladolie, Lavandula angustifolia bloemolie, Cananga odorata bloemolie, Linalool*, Benzyl Alcohol*, Benzyl Benzoaat*, Cinnamyl Alcohol*, Citral*, Eugenol*, Farnesol*, Geraniol*, Isoeugenol*, Limoneen *, Coumarine* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën.

Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

DOORGAAN MET LEZEN

Recept: Baardverzorgingsolie

Voor de verzorging van hun baard kunnen mannen ook een beroep doen op plantaardige oliën. Naast een glanzende vacht helpt deze olie de vacht te verdichten en de groei te stimuleren. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Atlasceder - 15 druppels; HV - Castor - 30 ml; HV - Jojoba - 30 ml; Pompfles 60 ml. Hoe te gebruiken Breng de synergie aan van wortel tot punt en masseer enkele ogenblikken, bij voorkeur 's avonds voor het slapengaan. Voor regelmatig onderhoud 2 tot 3 keer per week te vernieuwen. Dermaal + 12 jaar 3 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën en plantaardige oliën, altijd beginnend met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Goed om te weten : plantaardige ricinusolie wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn revitaliserende en versterkende eigenschappen en is een echte schoonheidsolie voor haar, wimpers en wenkbrauwen. Met andere woorden: al het haar, inclusief baardhaar! Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Ricinus communis-zaadolie, Simmondsia Chinensis-zaadolie, Cedrus atlantica-schorsolie, tocoferol, limoneen* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Recept: Droge en beschadigde haarolie

Verzorg je haar door regelmatig een zachte olie voor de hoofdhuid en herstellende olie voor de punten aan te brengen. Om mijn synergie samen te stellen HECT - HE Ylang-Ylang 30 druppels; Argan Plantaardige Olie 25 ml; HV Nigella 25 ml; Pompfles 60 ml. Hoe te gebruiken ? Breng aan op het hele haar en masseer enkele ogenblikken. Wikkel het in een handdoek en laat het minimaal 1 uur intrekken voordat u het afspoelt met een milde shampoo. Herhaal 1 tot 2 keer per week, indien nodig. Gebruik op haar; Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen; Kinderen vanaf 6 jaar; Consumeer binnen 3 maanden na bereiding van het mengsel. Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën en plantaardige oliën, altijd beginnend met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Nigella sativa zaadolie, Melaleuca alternifolia bladolie, Rosmarinus officinalis bloemolie, Tocoferol, Geraniol*, Limoneen*, Linalool* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.