Recept: Ontsmet en zuiver de lucht

Recette : Assainir et purifier l’air

Ideale spray voor het reinigen en zuiveren van de binnenlucht thuis of op kantoor.

Om mijn synergie samen te stellen

HECT - Ravintsara - 150 druppels;
HECT - Citroen - 100 druppels;
HECT - Echte lavendel - 40 druppels;
Spuit 30ml.

Hoe maak ik mijn mengsel?

Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen.

Tip : Verdubbel de dosis van elke EO om de fles te vullen en langer te genieten van uw gepersonaliseerde spray.

Hoe te gebruiken ?

1 tot 2 verstuivingen, 3 tot 4 keer per dag.

Gebruik voor:

  • Atmosfeer;
  • Zwangere vrouwen oké;
  • Kinderen vanaf 1 jaar;
  • Behoud van synergie tot 1 jaar.

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing

Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen.

Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

DOORGAAN MET LEZEN

Recept: Hoofdhuidolie

Natuurlijke behandeling om luizen te verwijderen zonder de hoofdhuid te beschadigen. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Lavandin Super - 3 druppels; HV - Kokosnoot - 1/2 eetlepel; HV - Neem - 1/2 tot 1 el; Klein potje. Hoe te gebruiken Breng het aan over het hele haar, van de wortels tot de punten. Het haar moet er nat uitzien. Laat het een uur intrekken (bedek indien nodig uw hoofd met een douchemuts). Spoel vervolgens uit door het haar te wassen met een milde shampoo. Ga vervolgens met een anti-luizenkam door het haar, streng voor streng, om luizen en neten te verwijderen. De behandeling dient gedurende 3 weken 1 tot 2 maal per week te worden herhaald. Haar + 3 jaar 3 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Maak uw mengsel rechtstreeks in een kom voor onmiddellijke toepassing. Giet de lepels plantaardige oliën en de druppels etherische olie en meng om te homogeniseren. Breng het mengsel vervolgens op het haar aan. Goed om te weten : voor een optimale effectiviteit moet het haar er nat uitzien. Bij lang haar verdubbelen we de dosis plantaardige oliën. Houd er ook rekening mee dat u met een regelmatige behandeling gedurende 3 weken volledig van luizen en neten af ​​kunt komen. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Cocos nucifera-olie, Lavandula hybrida-olie, Melia azadirachta-zaadolie, Tocoferol, Coumarine*, Geraniol*, Limoneen*, Linalool* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Recept voor atmosferische diffusie: Preventie (diffusie)

Aangename zuiverende synergie om tijdens gevoelige winterperiodes in de atmosfeer te verspreiden of te spuiten. Om mijn synergie samen te stellen HECT - grove den - 25 druppels; HECT - Ho Hout - 25 druppels; HECT - Ravintsara - 60 druppels; HECT - Citroen - 40 druppels; Druppelaar 10 ml. Hoe te gebruiken Giet 5 tot 10 druppels in een ultrasone diffuser en verdamp gedurende 30 minuten, 2 tot 3 keer per dag. Verspreiding + 6 jaar 1 jaar Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.