Recept: Nagellotion

Recette : Lotion ongles

Lokale behandeling om huidschimmel en vergeelde nagels te behandelen.

Om mijn synergie samen te stellen

HECT - Tea tree - 125 druppels;
HECT - Edele laurier - 75 druppels;
HECT - Citroen-eucalyptus - 50 druppels;
Druppelaar 10 ml.

Hoe te gebruiken

2 druppels 's ochtends en 's avonds plaatselijk aanbrengen tussen de tenen of op de nagel gedurende minimaal 6 tot 8 weken. Gebruik voor het aanbrengen een wattenstaafje.

Voie cutanée
Dermaal

Interdit aux femmes enceintes

Age
+ 6 jaar
Conservation
1 jaar
Temps de préparation
Snel

Hoe maak ik mijn mengsel?

Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen.

Goed om te weten : geduld, geduld! Het verzorgen van vergeelde nagels duurt lang en je zult geduld moeten hebben. Wees niet verbaasd als de nagel bruin wordt, wat normaal is bij het gebruik van etherische oliën.

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing

Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen.

Samenstelling

Ingrediënten: Melaleuca alternifolia bladolie, Laurus nobilis bladolie, Eucalyptus citriodora olie, Cinnamylalcohol*, Cinnamal*, Citral*, Eugenol*, Geraniol*, Limoneen*, Linalool*, Citronellol* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën.

Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

DOORGAAN MET LEZEN

Recept: Striaeolie

De sleutel tot het bestrijden van striae is preventie. Een goed gevoede huid vanaf het begin van de zwangerschap is van fundamenteel belang om de natuurlijke elasticiteit te bevorderen en het ontstaan ​​van striae te voorkomen. Om uw synergie samen te stellen HV - Rozenbottel - 30 ml; HV - Calofyl - 20 ml; HV - Zoete amandel - 10 ml; Pompfles 60 ml. Hoe maak je je mengsel? Giet elke plantaardige olie één voor één in de pompfles. Goed om te weten : Buiten zwangerschap en borstvoeding en bij recente striae kun je ook 60 druppels etherische olie immortelle toevoegen om de werking van plantaardige oliën te versterken. Hoe te gebruiken ? Oefen vanaf het begin van de zwangerschap 's morgens en 's avonds lichte druk uit de pomp op de maag, dijen en eventueel borsten. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing: Huidgebruik; Geschikt voor zwangere vrouwen; Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar; Behoud van synergie tot 3 maanden. Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Goede doe-het-zelfpraktijken Samenstelling Ingrediënten: Rosa rubiginosa zaadolie, Calophyllum inophyllum zaadolie, Prunus amygdalus dulcis olie, Tocoferol - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Recept: Kalmerende gevoelige huidolie

Een natuurlijke behandeling om ongemak en jeuk te verzachten. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Edele kamille - 60 druppels; HECT - Tea tree - 30 druppels; HV - Calendula - 50 ml; Pompfles 60 ml. Hoe te gebruiken Oefen lichte druk uit met de pomp, 3 tot 4 keer per dag, op het getroffen gebied. Dermaal + 6 jaar 6 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Vul de fles met plantaardige olie totdat de fles krimpt. Goed om te weten : als je een “verbandeffect” wilt om de jeuk te verzachten en de wrijving op een zeer plaatselijk gebied te beperken, kun je ook kiezen voor sheaboter, die een beschermend laagje op de huid vormt. Verzoening gegarandeerd! Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Helianthus annuus (zonnebloem) zaadolie, Anthemis nobilis bloemolie, Melaleuca alternifolia bladolie, Calendula officinalis bloemextract, Tocoferol, Citral*, Geraniol*, Limoneen* Linalool* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, met wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.