Recept: Mood roller parfum

Recette : Parfum roller humeur

Synergie in rolformaat voor vrouwen om te gebruiken bij nervositeit of depressieve gevoelens die verband houden met het premenstrueel syndroom of de menopauze. Een mooi voorbeeld van de potentie van aromatherapie voor vrouwen.

Om mijn synergie samen te stellen

HECT - Edele kamille - 4 druppels;
HECT - Scharlei - 4 druppels;
HECT - Echte lavendel - 7 druppels;
HV - Abrikozenpit - QSP 10 ml;

Rollerbal 10 ml.

Hoe te gebruiken

Aanbrengen op de polsen of zonnevlecht en indien nodig 3 tot 4 keer per dag herhalen, afhankelijk van de behoefte.

Voie cutanée
Dermaal

Interdit aux femmes enceintes

Age
+ 12 jaar
Conservation
3 maanden
Temps de préparation
Snel

Hoe maak ik mijn mengsel?

Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Vul de fles met plantaardige olie totdat de fles krimpt.

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing

Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen.

Samenstelling

Ingrediënten: Prunus armeniaca pitolie, Lavandula angustifolia olie, Anthemis nobilis bloemolie, Salvia sclarea olie, Tocoferol, Geraniol*, Limoneen*, Linalool* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën.

Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

DOORGAAN MET LEZEN

Recept: Kalmerende maagolie

Natuurlijke en verzachtende synergie op basis van essentiële oliën om in de maag te masseren bij ongemak, pijn of krampen in de maag. Dit DIY-recept bevordert de spijsvertering en verzacht spanningen door mogelijke stress. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Gember - 40 druppels; HECT - Venkel - 40 druppels; HECT - Edele kamille - 20 druppels; Druppelaar 10 ml. Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Om de massage voor de kleintjes gemakkelijker te maken, voegt u bij elke toepassing 2 druppels plantaardige olie naar keuze toe aan de druppels etherische olie. Hoe te gebruiken ? Breng 3 tot 4 druppels van het mengsel aan en masseer 3 tot 4 keer per dag met de klok mee. Kinderen vanaf 6 jaar: breng 2 druppels van het mengsel op de maag aan en masseer 3 tot 4 keer per dag. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Huidgebruik; Kinderen vanaf 6 jaar; Behoud van synergie tot 1 jaar; Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen. Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Foeniculum vulgare olie, Zingiber officinale wortelolie, Anthemis nobilis bloemolie, Citral*, Geraniol*, Eugenol*, Farnesol*, Isoeugenol*, Limoneen*, Citronellol* Linalool* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Recept: Ontspannende massageolie

Personaliseer uw massageolie voor een moment van puur welzijn. De huid en geest zullen hiervan profiteren. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Rozenhout - 5 druppels; HECT - Geranium Rosat - 5 druppels; HV - Abrikozenpitten - 50 ml; Pompfles 60 ml. Hoe te gebruiken Aanbrengen op de huid en zachtjes masseren om door te dringen. Dermaal + 3 jaar 3 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën en plantaardige oliën, altijd beginnend met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Tip : Personaliseer uw massageolie met de essentiële oliën van uw keuze en open de deuren naar een reukuniversum dat elke keer anders is. Kies altijd niet-dermocaustische en niet-fotosensibiliserende essentiële oliën om huidreacties te voorkomen. Bedenk eens hoe de etherische olie van yuzu je een pittige en rustgevende toets zal geven! Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Prunus armeniaca pitolie, Aniba rosaeodora bladolie, Pelargonium graveolens olie, Tocoferol, Geraniol*, Limoneen*, Citral*, Linalool*, Citronellol*, Benzylbenzoaat* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.