Recept: Gezonde mondolie

Recette : Huile bouche saine

Ontdek de synergie van essentiële oliën, ideaal voor de mondgezondheid. Handig bij ongemakken of kleine wondjes in de mond!

Essentiële oliën om aften te verlichten en te behandelen hebben meerdere voordelen die we u in dit artikel onthullen.

Waarom een ​​essentiële olie gebruiken bij aften?

Edele essentiële olie van laurier is een van de meest effectieve natuurlijke producten voor de behandeling van zweertjes in de mond, deze kleine pijnlijke zweren die zich in de mond kunnen vormen.

Dit essentiële olie voor aften , vaak gebruikt naast andere essentiële oliën, biedt aanzienlijke voordelen bij het verlichten van deze vervelende aandoening.

Aften zijn een veel voorkomende aandoening die vrouwen, mannen en zelfs kinderen treft. Edele essentiële olie van laurier, verkregen uit een organische distillatie van de bladeren en takken van deze mediterrane boom, staat bekend om zijn antiseptische, ontstekingsremmende en helende eigenschappen.

Voor om een ​​aft te behandelen , wordt aanbevolen om een ​​paar druppels etherische olie van edele laurier te verdunnen in een plantaardige olie , zoals zoete amandelolie, om irritatie te voorkomen.

Het topisch aanbrengen van een druppel van deze oplossing rechtstreeks op de aften kan de pijn verlichten, de genezing versnellen en nieuwe infecties voorkomen. DE thee boom is een ander essentiële olie voor aften die vanwege zijn antiseptische eigenschappen aan dit preparaat kan worden toegevoegd.

Het is belangrijk op te merken dat essentiële oliën met voorzichtigheid moeten worden gebruikt, vooral bij kinderen en zwangere vrouwen. Het is raadzaam om een ​​zorgverlener of aromatherapeut te raadplegen voor passend gebruiksadvies. Door de juiste aanbevelingen op te volgen, kan etherische olie van edele laurier een effectieve natuurlijke optie zijn aften verlichten En mondgezondheid verbeteren !

Om mijn synergie samen te stellen

Hoe maak ik mijn mengsel?

Giet de druppels Essentiële Oliën, altijd beginnend met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen.

Hoe te gebruiken ?

Giet 1 tot 2 druppels van de synergie op een wattenstaafje en breng het maximaal 6 keer per dag plaatselijk aan tot het genezen is.

Spoel bij voorkeur niet uw mond en drink of eet niet binnen een uur na het aanbrengen van het product.

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing

Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen.

Enkele regels die u moet volgen bij deze doe-het-zelf-klus met essentiële oliën die bedoeld zijn om kleine zweren in de mond te verlichten:

  • DIY bedoeld voor gebruik op de huid;
  • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar;
  • Opslag van het mengsel op een droge plaats en beschermd tegen licht gedurende maximaal 1 jaar;
  • Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen.

Samenstelling

Ingrediënten: Laurus nobilis bladolie, Anthemis nobilis bloemolie, Cinnamylalcohol*, Cinnamal*, Citral*, Eugenol*, Geraniol*, Limoneen*, Linalool* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën.

Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, met wie het uw verantwoordelijkheid is contact op te nemen voor uw follow-up.

DOORGAAN MET LEZEN

Recept: Tandlotion

Oplossing om op tandpasta aan te brengen voor bleekverzorging en dagelijkse mondhygiëne. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Tea tree - 50 druppels; HECT - Citroen - 50 druppels; Druppelaar 10 ml. Hoe te gebruiken Elke keer dat u uw tanden poetst, voegt u 1 druppel rechtstreeks aan de tandpasta toe. Mondeling + 6 jaar 1 jaar Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Melaleuca alternifolia bladolie, Citruslimonschilolie, Linalool*, Limoneen*, Citronellol*, Citral*, Geraniol* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Recept: Roller spierspanningen

Deze synergie zal u helpen de spannings- of stijfheidsgebieden te ontspannen die normaal gesproken kunnen optreden als u de hele dag aan een bureau werkt. Vergeet de spanning in uw nek of trapezius. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Echte lavendel - 50 druppels; HECT - Rozemarijn CT-kamfer - 25 druppels; HECT - Ylang-Ylang - 25 druppels; HV - Jojoba - QSP 10 ml. Rollerbal 10 ml Hoe te gebruiken Lokaal aanbrengen, 3 tot 4 keer per dag, indien nodig en tot verbetering. Dermaal + 6 jaar 6 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Vul de fles met plantaardige olie totdat de fles krimpt. Goed om te weten : plantaardige jojoba-olie is bijna een droge olie. Het wordt gebruikt als ondersteuning in deze synergie en zorgt ervoor dat u zich snel kunt aankleden of overdag kunt gebruiken als dat nodig is, zonder een vettig gevoel op de huid achter te laten. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Simmondsia chinensis zaadolie, Lavandula angustifolia bloemolie, Cananga odorata bloemolie, Rosmarinus officinalis bladolie, Tocoferol, Linalool*, Benzyl Alcohol*, Benzyl Benzoaat*, Cinnamyl Alcohol*, Citral*, Eugenol*, Farnesol*, Geraniol* , Isoeugenol*, Limoneen*, Citronellol*, Coumarine* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, met wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.