Recept: Gerichte voet zorg

Recette : Soin ciblé pieds

Deze synergie is een natuurlijke oplossing om met een gerichte toepassing van wratten af ​​te komen.

Om mijn synergie samen te stellen

HECT - Chinese kaneel - 40 druppels;
HECT - Tea tree - 15 druppels;
HECT - Niaouli - 15 druppels;
HV naar keuze - 30 druppels;

Druppelaar 10 ml.

Hoe te gebruiken

Giet 2 druppels op een wattenstaafje en breng het tweemaal daags plaatselijk (zonder te overlopen) aan tot het verdwijnt.

Voie cutanée
Dermaal

Interdit aux femmes enceintes

Age
+ 6 jaar
Conservation
3 maanden
Temps de préparation
Snel

Hoe maak ik mijn mengsel?

Giet de druppels etherische oliën en plantaardige oliën, altijd beginnend met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen.

Speciale voorzorgsmaatregel : Essentiële olie van Chinese kaneel is dermocaustisch, dus richt je voorzichtig op de wrat en raak de huid rond de brandwond niet aan.

De kleine tip : plaats een verband rond de wrat of gebruik een wattenstaafje.

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing

Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen.

Samenstelling

Ingrediënten: Cinnamomum cassia olie, Simmondsia chinensis zaadolie, Melaleuca alternifolia bladolie, Melaleuca quinquenervia olie, Tocoferol, Limoneen*, Linalool*, Citronellol*, Citral*, Geraniol*, Eugenol*, Benzylalcohol*, Coumarine* - *Stof van nature aanwezig in essentiële oliën.

Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

DOORGAAN MET LEZEN

Recept: Balsem voor droge en gesprongen lippen

Een 100% natuurlijke voedende en herstellende balsem om altijd bij je te hebben, ongeacht de tijd van het jaar.  Om mijn synergie samen te stellen HECT - Rozegeranium - 4 druppels; HECT - Ladaniferous cistus - 4 druppels; Karitéboter - 40 gr; Klein potje. Hoe te gebruiken 1 tot 3 toepassingen per dag. Dermaal + 6 jaar 3 maanden GEMIDDELD Hoe maak ik mijn mengsel? - Verwarm de sheaboter au bain-marie. - Eenmaal vloeibaar, van de warmtebron halen. - Voeg de druppels etherische oliën toe aan de vloeibare shea en meng om te homogeniseren. - Giet vervolgens de bereiding in de pot naar keuze en laat enkele uren afkoelen, eventueel in de koelkast. - Je winterbalsem is eindelijk klaar! Volume van het preparaat: 40 ml Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Butyrospermum parkii boter, Cistus ladaniferus olie, Pelargonium graveolens bladolie, Tocoferol, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Citral*, Limoneen* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Recept: Anti-jeuklotion

Oplossing om plaatselijk op puistjes aan te brengen om de jeuk te verzachten en het lichaam te helpen het virus te bestrijden. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Pepermunt - 60 druppels; HECT - Ravintsara - 60 druppels; HECT - Citroen-eucalyptus - 30 druppels; Druppelaar 10 ml. Hoe te gebruiken Lokaal aanbrengen met een wattenstaafje en 6 keer per dag herhalen gedurende 5 tot 7 dagen. Dermaal + 6 jaar 3 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Vind het verkooppunt bij u in de buurt Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Cinnamomum camphora bladolie, Mentha piperita olie, Eucalyptus citriodora, Limoneen*, Linalool*, Citronellol*, Citral*, Geraniol*, Eugenol*, Benzylalcohol* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up. De voordelen van pepermunt, ravintsara en citroen-eucalyptus Als onderdeel van de natuurlijke behandeling van jeuk onderscheiden drie essentiële oliën zich door hun verzachtende en helende eigenschappen: pepermunt, ravintsara en citroen-eucalyptus. Een wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Grenoble Alpes maakte het mogelijk om ze onder de aandacht te brengen: Pepermunt: Pepermunt biedt antivirale en anti-infectieuze eigenschappen. Daarnaast bevat het menthol, dat de jeuk verzacht en kalmeert. Ravintsara: Ravintsara komt oorspronkelijk uit Madagaskar en staat bekend om zijn krachtige antivirale eigenschappen. Het helpt het immuunsysteem te versterken. Het is bijzonder effectief bij de behandeling van virale infecties zoals waterpokken. Citroen-eucalyptus: deze essentiële olie wordt gewaardeerd om zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Het helpt de zwelling en irritatie rond waterpokkenplekken te verminderen, waardoor de jeuk wordt verzacht. Door deze drie essentiële oliën te combineren, creëren we een synergie die zich specifiek richt op ongemakkelijke symptomen. Het samen gebruiken ervan in een anti-jeuklotion biedt een natuurlijke en effectieve oplossing om de geïrriteerde huid te kalmeren en bij te dragen aan een snellere genezing. De keuze voor deze oliën is geen toeval, maar het resultaat van een diep begrip van hun unieke eigenschappen en hun vermogen om samen te werken voor het welzijn van de huid.