Recept: Concentratierollerparfum

Recette : Parfum roller concentration

De perfecte studentenroller om tijdens de examenperiode bij de hand te hebben. Doel: het bevorderen van het concentratievermogen en het bestrijden van stress.

Om mijn synergie samen te stellen

HECT - Rosemary CT cineole - 90 druppels;

HECT - Pepermunt - 30 druppels;

HECT - Echte lavendel - 30 druppels;

HV - Abrikozenpitten - QSP 10 ml.

Rollerbal 10 ml

Hoe te gebruiken

Breng aan op de zonnevlecht en de binnenkant van de polsen en haal lang adem. Herhaal de handeling 3 tot 4 keer per dag gedurende de gehele studie- of examenperiode.

Voie cutanée
Dermaal

Interdit aux femmes enceintes

Age
+ 6 jaar
Conservation
1 jaar
Temps de préparation
Snel

Hoe maak ik mijn mengsel?

Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Vul de fles met plantaardige olie totdat de fles krimpt.

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing

Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen.

Samenstelling

Ingrediënten: Prunus armeniaca pitolie, Romarinus officinalis bloemolie, Mentha piperita olie, Lavandula angustifolia olie, Tocoferol, Linalool*, Limoneen*, Citronellol*, Citral*, Eugenol*, Geraniol*, Coumarine*, Benzylalcohol* - *Natuurlijke stof aanwezig in essentiële oliën.

Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

DOORGAAN MET LEZEN

Recept: Boost polsparfum roller

Mentale vermoeidheid kan vaak de concentratie- of aandachtsvaardigheden beïnvloeden, of zelfs geheugenverlies veroorzaken. Als je klaar bent om op te geven, geeft deze roller je de mentale kracht om door te gaan en op koers te blijven. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Tijm CT thujanol - 60 druppels; HECT - Pepermunt - 60 druppels; HECT - Exotische basilicum CT linalool - 30 druppels; HV - Abrikozenpit - 250 druppels; Rollerbal 10 ml. Hoe te gebruiken Breng de roller indien nodig 2 tot 3 keer per dag aan op het gebied van de zonnevlecht en de binnenkant van de polsen. Haal diep adem met je polsen onder je neusgaten. Dermaal + 12 jaar 6 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën en plantaardige oliën, altijd beginnend met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Prunus armeniaca pitolie, Cinnamomum camphora bladolie, Mentha piperita olie, Tocoferol, Citronellol*, Citral*, Eugenol*, Limoneen*, Linalool*, Benzylalcohol* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Recept voor emotioneel evenwicht: zelfvertrouwen

Neem uw inhalatorstick mee wanneer u wat extra zelfvertrouwen nodig heeft om de komende uitdaging aan te kunnen. Om mijn synergie samen te stellen HECT- Edele laurier - 20 druppels; Inhalator stokje. Hoe te gebruiken Adem de stok in zodra de noodzaak zich voordoet. Inademing + 6 jaar 3 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Haal het watje uit het inhalatorstaafje om het te laten weken. Plaats voorzichtig druppels van uw etherische oliemengsel over de gehele lengte van het wattenschijfje. Plaats het watje terug in het stokje en sluit af met de basis. Truc : Je stok ruikt niet meer genoeg? Verwijder voorzichtig de onderkant van het stokje en doe opnieuw ongeveer vijftien druppels op het wattenschijfje. Vind het verkooppunt bij u in de buurt Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up. Laurel, je natuurlijke bezit om je moreel een boost te geven De ontspannende eigenschappen van laurier werken synergetisch in op de zenuwen en spieren, waardoor deze plant een opmerkelijk natuurlijk middel is om verschillende problemen te verlichten, zoals angst, prikkelbaarheid, migraine of zelfs spierongemakken. De doeltreffendheid ervan strekt zich ook uit tot het gebied van de slaap, waar het een waardevolle bondgenoot blijkt te zijn die zowel stress als slapeloosheid vermindert. Laurier bevat vluchtige verbindingen zoals linalool of cineol, die een kalmerende invloed op de geest hebben. Deze verbindingen zijn zelfs veelbelovend bij het verlichten van bepaalde symptomen die verband houden met depressie. Hoe gebruik je laurier in je dagelijks leven? Als onderdeel van therapeutisch gebruik is het mogelijk om te profiteren van de voordelen van laurier dankzij de essentiële olie. Dit kan in de omgevingslucht worden verspreid of subtiel op specifieke delen van het lichaam worden gemasseerd, waardoor zowel mentaal als fysiek een gevoel van ontspanning ontstaat. Voor een veilige toepassing dient u voorzichtig te zijn en de aanbevolen doseringen en de contra-indicaties die specifiek zijn voor dit soort gebruik nauwgezet te respecteren.