Recept: Cellulitisolie

Recette : Huile cellulite

De essentiële oliën die verband houden met de werking van de dagelijkse massage helpen de kuiltjes glad te strijken en het sinaasappelschileffect te verminderen. De geur zal niet iedereen bevallen, maar de resultaten zijn binnen 4 weken na gebruik zichtbaar.

Om mijn synergie samen te stellen

HECT - Rozemarijn CT-kamfer - 90 druppels;

HECT - Grapefruit - 90 druppels;

HECT - Atlasceder - 90 druppels;

HECT - Lemongrass - 90 druppels;

HECT - Immortelle - 90 druppels;

HV - Macadamia - QSP 60 ml;

Pompfles 60 ml.

Hoe te gebruiken

Breng twee keer per dag plaatselijk een lichte pompdruk aan en masseer het getroffen gebied royaal.

Voie cutanée
Dermaal

Interdit aux femmes enceintes

Age
+ 12 jaar
Conservation
6 maanden
Temps de préparation
Snel

Hoe maak ik mijn mengsel?

Giet de druppels etherische oliën en plantaardige oliën, altijd beginnend met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen.

Speciale voorzorgsmaatregel : niet aanbrengen vóór blootstelling aan de zon of een bruiningssessie, omdat grapefruitolie fotosensibiliserend is.

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing

Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen.

Samenstelling

Ingrediënten: Macadamia ternifolia zaadolie, Cedrus atlantica schorsolie, Citrus paradisi schilolie, Cymbopogon citratus bladolie, Rosmarinus officinalis bladolie, Helichrysum italicum bloemenolie, Tocoferol, Limoneen*, Citral*, Geraniol*, Eugenol*, Farnesol*, Linalool *, Isoeugenol*, Citronellol* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën.

Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, met wie het uw verantwoordelijkheid is contact op te nemen voor uw follow-up.

DOORGAAN MET LEZEN

Recept: Natuurlijk verdedigingsparfum

Versterk uw natuurlijke afweer met deze synergie. Altijd bij je op reis of tijdens gevoelige periodes. Om uw synergie samen te stellen HECT - Ravintsara - 100 druppels; HECT - Edele laurier - 40 druppels; HECT - Tijm CT thujanol - 20 druppels; Druppelaar - 10 ml. Hoe maak je je mengsel? Giet de druppels Essentiële Oliën, altijd beginnend met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Bij verkoudheid : 3 tot 4 druppels rechtstreeks op de borstkas of voetzolen aanbrengen, 3 tot 4 keer per dag. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar: 1 tot 2 druppels aanbrengen, 3 tot 4 keer per dag. Hoe te gebruiken ? Breng elke ochtend 2 druppels aan op de polsen, 5 dagen per week tijdens de winter of bij risico. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing: Mengsel geschikt voor huidgebruik; Kinderen vanaf 6 jaar; Verboden voor zwangere vrouwen; Houdbaar tot 1 jaar. Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Goede doe-het-zelfpraktijken Samenstelling Ingrediënten: Cinnamomum camphora bladolie, Laurus nobilis bladolie, Thymus vulgaris bloem, Cinnamylalcohol*, Cinnamal*, Citral*, Eugenol*, Geraniol*, Limoneen*, Linalool*, Citronellol* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Recept voor spijsvertering en darmgezondheid: eetlustremmer

De inhalatorstick met de heerlijke geur van grapefruit helpt je overdag de zoete trek te overwinnen. Natuurlijk gaat het gepaard met een beetje wilskracht. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Grapefruit - 15 druppels; Inhalator stokje. Hoe te gebruiken Adem de stok in zodra de noodzaak zich voordoet. Inademing + 6 jaar 3 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Haal het watje eruit en laat het in het inhalatorstaafje weken Plaats voorzichtig de druppels van uw etherische oliemengsel over de gehele lengte van het watje Plaats het watje terug in het stokje en sluit af met de basis. Goed om te weten: ruikt jouw stokje niet meer voldoende? Verwijder voorzichtig de onderkant van het stokje en doe opnieuw ongeveer vijftien druppels op het wattenschijfje. Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.