Recept: Anti-jeuklotion

Recette : Lotion anti démangeaisons
Oplossing om plaatselijk op puistjes aan te brengen om de jeuk te verzachten en het lichaam te helpen het virus te bestrijden.

Om mijn synergie samen te stellen

  • HECT - Pepermunt - 60 druppels;
  • HECT - Ravintsara - 60 druppels;
  • HECT - Citroen-eucalyptus - 30 druppels;
  • Druppelaar 10 ml.

Hoe te gebruiken

Lokaal aanbrengen met een wattenstaafje en 6 keer per dag herhalen gedurende 5 tot 7 dagen.
Voie cutanée
Dermaal

Interdit aux femmes enceintes

Age
+ 6 jaar
Conservation
3 maanden
Temps de préparation
Snel

Hoe maak ik mijn mengsel?

Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen.

Vind het verkooppunt bij u in de buurt

  • Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing

Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen.

  • Samenstelling

Ingrediënten: Cinnamomum camphora bladolie, Mentha piperita olie, Eucalyptus citriodora, Limoneen*, Linalool*, Citronellol*, Citral*, Geraniol*, Eugenol*, Benzylalcohol* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën.

Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

De voordelen van pepermunt, ravintsara en citroen-eucalyptus

Als onderdeel van de natuurlijke behandeling van jeuk onderscheiden drie essentiële oliën zich door hun verzachtende en helende eigenschappen: pepermunt, ravintsara en citroen-eucalyptus. Een wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Grenoble Alpes maakte het mogelijk om ze onder de aandacht te brengen:

  • Pepermunt: Pepermunt biedt antivirale en anti-infectieuze eigenschappen. Daarnaast bevat het menthol, dat de jeuk verzacht en kalmeert.
  • Ravintsara: Ravintsara komt oorspronkelijk uit Madagaskar en staat bekend om zijn krachtige antivirale eigenschappen. Het helpt het immuunsysteem te versterken. Het is bijzonder effectief bij de behandeling van virale infecties zoals waterpokken.
  • Citroen-eucalyptus: deze essentiële olie wordt gewaardeerd om zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Het helpt de zwelling en irritatie rond waterpokkenplekken te verminderen, waardoor de jeuk wordt verzacht.

Door deze drie essentiële oliën te combineren, creëren we een synergie die zich specifiek richt op ongemakkelijke symptomen. Het samen gebruiken ervan in een anti-jeuklotion biedt een natuurlijke en effectieve oplossing om de geïrriteerde huid te kalmeren en bij te dragen aan een snellere genezing. De keuze voor deze oliën is geen toeval, maar het resultaat van een diep begrip van hun unieke eigenschappen en hun vermogen om samen te werken voor het welzijn van de huid.

DOORGAAN MET LEZEN

Recept: Gerichte voet zorg

Deze synergie is een natuurlijke oplossing om met een gerichte toepassing van wratten af ​​te komen. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Chinese kaneel - 40 druppels; HECT - Tea tree - 15 druppels; HECT - Niaouli - 15 druppels; HV naar keuze - 30 druppels; Druppelaar 10 ml. Hoe te gebruiken Giet 2 druppels op een wattenstaafje en breng het tweemaal daags plaatselijk (zonder te overlopen) aan tot het verdwijnt. Dermaal + 6 jaar 3 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën en plantaardige oliën, altijd beginnend met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Speciale voorzorgsmaatregel : Essentiële olie van Chinese kaneel is dermocaustisch, dus richt je voorzichtig op de wrat en raak de huid rond de brandwond niet aan. De kleine tip : plaats een verband rond de wrat of gebruik een wattenstaafje. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Cinnamomum cassia olie, Simmondsia chinensis zaadolie, Melaleuca alternifolia bladolie, Melaleuca quinquenervia olie, Tocoferol, Limoneen*, Linalool*, Citronellol*, Citral*, Geraniol*, Eugenol*, Benzylalcohol*, Coumarine* - *Stof van nature aanwezig in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Recept: Rimpel behandeling

Een voedende behandeling die de vorming van rimpels voorkomt en vroegtijdige veroudering van de huid tegengaat. Te personaliseren met de plantaardige olie die het beste bij de behoeften van jouw huid past. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Rozengeranium - 6 druppels; HECT - Ladaniferous cistus - 4 druppels; Plantaardige argan- of rozenbottelolie - QSP 50 ml; Pompflesje van 60 ml. Hoe te gebruiken ? Masseer 's ochtends en 's avonds een paar druppels van de synergie op het gereinigde gezicht en de hals. Deze antiverouderingsbehandeling is uitsluitend bedoeld voor gebruik op de huid. Het is geschikt voor volwassenen vanaf 12 jaar en wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen. De synergie kan 3 maanden behouden blijven vanaf het moment dat deze bereikt is. Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Vul de fles met plantaardige olie totdat de fles krimpt. Tip : Wilt u uw serum verder personaliseren met een zeldzame en kostbare etherische olie? Voeg 3 druppels essentiële olie van Damastroos toe en verkrijg een krachtig en bloemig serum. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Rosa rubiginosa zaadolie, Tocoferol, Pelargonium graveolens olie, Cistus ladaniferus oi, Linalool*, Limoneen*, Citronellol*, Citral*, Geraniol* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.