Natuurlijk lekker slapen!

Dormez bien naturellement !

AROMANOCTIS , een compleet assortiment, gediversifieerde galenics voor: in slaap vallen, een ontspannen sfeer creëren, ontspannend en rustgevend.

Moeilijk in slaap vallen, 's nachts wakker worden,...

 

Goed slapen is de sleutel tot het behouden van een goede immuniteit en een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Daarom bieden wij u een compleet assortiment met 100% natuurlijke actieve ingrediënten.

  • Zonder verslaving
  • Zonder bijwerkingen
  • Zonder melatonine

 

In slaap vallen

 

Ontspannen sfeer

Ontspannen

Kalmeren

Vind het verkooppunt bij u in de buurt

En ook

Voor uw kleintjes in het PRANABB-assortiment

Bevordert de slaap

 

Kalmeer en kalmeer

Vind het verkooppunt bij u in de buurt

 

in het DIFFUSABLES-assortiment

Ontspanning en rustige nacht

 

Vind het verkooppunt bij u in de buurt

DOORGAAN MET LEZEN

Ontdek alles over onze 100% natuurlijke hydrolaten

Ontdek ons ​​volledige assortiment bloemenwaters, samengesteld uit 7 enkelvoudige aromatische plantenhydrosolen. Onze hydrosolen zijn ontworpen voor het hele gezin en worden zeer goed verdragen door alle huidtypes. Ze zijn 100% natuurlijk, biologisch en zonder toevoegingen. Het lijdt geen twijfel dat ze binnenkort onderdeel zullen worden van uw schoonheidsroutine! Het kiezen van de juiste hydrosol op basis van uw huidtype is essentieel. In dit artikel geven we u meer informatie om u te begeleiden. Wat zijn hydrosolen? In een paar woorden: hydrosol wordt verkregen door stoomdestillatie van aromatische planten . De hydrosol vormt de waterige fase van het resultaat van deze destillatie, terwijl de etherische olie de lipidefase van dezelfde destillatie vormt , die samen in de essentie wordt verzameld en vervolgens zeer gemakkelijk wordt gescheiden. Vuur ; Water ; Waterdamp; Aromatische planten; Waterdamp geladen met etherische olie; Koud water ; Heet water ; Water + etherische olie; Essentiële olie ; Hydrosol; Daarom verkrijgen we na destillatie: Essentiële olie; Aromatisch hydrolaat , ook wel: HA (water uit destillatie van aromatische planten) Om van goede kwaliteit te zijn en de meest interessante eigenschappen te hebben, moeten de hydrolaten worden verzameld in het eerste kwartier van destillatie, de hydrosol zou dan 100% zuiver zijn. De hydrolaten ontwikkeld in het Pranarōm-laboratorium zijn 100% puur , ze zijn afkomstig van verse planten die 100% biologisch zijn gecertificeerd , ze zijn onverdund (geen water toegevoegd) en zonder toevoegingen (parfums, conserveermiddelen, alcohol). Tenslotte worden ze onder perslucht verpakt in metalen spuitflessen. Hierdoor profiteer je van een fijne nevel en een 100% puur en natuurlijk hydrolaat. Verse planten gecertificeerd 100% BIOLOGISCH Onverdund, zonder toevoegingen Fijne nevel, zonder drijfgas Waarom ze gebruiken? Voor de schoonheid van gezicht, lichaam en haar: Hydrosol is een ideale bondgenoot voor de huid en slijmvliezen, het heeft een lage Ph en bestaat voornamelijk uit water. Het kan 's ochtends worden gebruikt om de huid zachtjes wakker te maken en de glans te doen herleven, of 's avonds om de huid te reinigen van onzuiverheden en te hydrateren voordat de nachtcrème wordt aangebracht. Om uw gezicht en lichaam op elk moment van de dag te verfrissen en uzelf te omringen met een rustgevende en aangename aromatische mist. Bij toepassing met een wattenschijfje of als nevel: spray vanaf 20 cm rechtstreeks op het gezicht, op elk ander lichaamsgebied of als een omhullende en delicate aromatische nevel. Tenslotte als make-up “fixer” (maar niet te veel, anders kan de mascara uitlopen!

Bescherm jezelf op natuurlijke wijze

Bescherm uzelf dag na dag op natuurlijke wijze met essentiële oliën. 1. Beschermen - Versterk de natuurlijke afweer Aanbevolen artikelen: 2. Zuiveren - Schone binnenlucht Aanbevolen artikelen: 3. Ademen – Help vrijer te ademen Aanbevolen artikelen: