Aromatelier: Optimale gezondheid dankzij natuurlijke therapieën

Aromatelier : Une santé optimale grâce aux thérapies naturelles

Ontdek in deze video tips, trucs en recepten voor een optimale gezondheid dankzij natuurlijke therapieën.

Op het programma voor dit Aromatelier:

  • Wat is aromatherapie precies?
  • Ontdekking van Pranarôm
  • Stress, angst, depressie, angst, nervositeit
  • Acne
  • Indigestie, misselijkheid, braken
  • Schoonheid/verzorging: #DIY​ workshop om je eigen 100% natuurlijke droge of schrale lippenbalsem te maken op basis van essentiële en plantaardige oliën.

Aromatelier gegeven door Cécile Adant, opleidingsdirecteur van het Pranarôm wetenschappelijk aromatherapielaboratorium.

DOORGAAN MET LEZEN

Aromatelier: Dermocosmetica

Ontdek in deze video hoe u de schoonheid en gezondheid van uw huid op natuurlijke wijze kunt behouden met behulp van geschikte essentiële en plantaardige oliën. Zeggen we niet dat de huid, dit sleutelorgaan, de spiegel is van ons holistische evenwicht? Alle huidtypes kunnen geluk vinden met essentiële oliën , plantaardige oliën en hydrolaten, ongeacht of ze normaal, droog, vettig of gevoelig zijn! Ontdek in deze video: De classificatie van nuttige essentiële oliën De classificatie van nuttige hydrosolen Classificatie van nuttige plantaardige oliën Workshop: Mijn 100% natuurlijke dagelijkse verzorgingsritueel Huidzweren Aromworkshop rond het thema dermocosmetica gegeven door Cécile Adant, opleidingsdirecteur van het Pranarôm wetenschappelijk aromatherapielaboratorium. Lezen Elk huidtype heeft zijn voor- en nadelen. Geen enkele behandeling kan het huidtype veranderen. Na hormoonbehandeling kan dit echter op volwassen leeftijd enigszins veranderen. Het is daarom belangrijk om uw huidtype te kennen om natuurlijke behandelingen uit te voeren die zijn aangepast om uw huid te verbeteren. Verzorg je huid met essentiële en plantaardige oliën.

Aromatelier: Detox

Ontdek in deze video advies, tips en recepten met essentiële oliën rond het thema detox en drainage nu de lente in aantocht is! Drainage, detox: waarom, hoe? In de praktijk: voor wie? Recepten: Detox-synergie - drainage Aromatelier gegeven door Cécile Adant, opleidingsdirecteur van het Pranarôm wetenschappelijk aromatherapielaboratorium.