Aromatelier: Dermocosmetica

Aromatelier : Dermocosmétique

Ontdek in deze video hoe u de schoonheid en gezondheid van uw huid op natuurlijke wijze kunt behouden met behulp van geschikte essentiële en plantaardige oliën. Zeggen we niet dat de huid, dit sleutelorgaan, de spiegel is van ons holistische evenwicht?

Alle huidtypes kunnen geluk vinden met essentiële oliën , plantaardige oliën en hydrolaten, ongeacht of ze normaal, droog, vettig of gevoelig zijn!

Ontdek in deze video:

  • De classificatie van nuttige essentiële oliën
  • De classificatie van nuttige hydrosolen
  • Classificatie van nuttige plantaardige oliën
  • Workshop: Mijn 100% natuurlijke dagelijkse verzorgingsritueel
  • Huidzweren
Aromworkshop rond het thema dermocosmetica gegeven door Cécile Adant, opleidingsdirecteur van het Pranarôm wetenschappelijk aromatherapielaboratorium.
Lezen
Elk huidtype heeft zijn voor- en nadelen. Geen enkele behandeling kan het huidtype veranderen. Na hormoonbehandeling kan dit echter op volwassen leeftijd enigszins veranderen. Het is daarom belangrijk om uw huidtype te kennen om natuurlijke behandelingen uit te voeren die zijn aangepast om uw huid te verbeteren.
Verzorg je huid met essentiële en plantaardige oliën.

DOORGAAN MET LEZEN

Recept: Keelpijn

3 essentiële essentiële oliën voor keelpijn gecombineerd in één synergie, te gebruiken bij het eerste ongemak. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Tijm CT thujanol - 50 druppels HECT - Tea tree - 25 druppels HE - Pepermunt - 25 druppels Druppelaar - 10 ml Hoe te gebruiken Doe 1 tot 2 druppels van dit mengsel op rietsuiker of in een beetje honing en zuig 3 keer per dag in de mond tot verbetering. Kinderen vanaf 6 jaar: 1 druppel op een steuntje, 3 maal per dag. Mondeling + 6 jaar 1 jaar Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Tip: Om snel van dit ongemak af te komen, moet u er ook aan denken om plaatselijk op de lymfeklieren in de nek 1 druppel van het mengsel aan te brengen, maximaal 6 keer per dag. Vind het verkooppunt bij u in de buurt Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Goede doe-het-zelfpraktijken Elke mening, reflectie en advies die u krijgt, kan op geen enkele manier een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Aromatelier: Optimale gezondheid dankzij natuurlijke therapieën

Ontdek in deze video tips, trucs en recepten voor een optimale gezondheid dankzij natuurlijke therapieën. Op het programma voor dit Aromatelier: Wat is aromatherapie precies? Ontdekking van Pranarôm Stress, angst, depressie, angst, nervositeit Acne Indigestie, misselijkheid, braken Schoonheid/verzorging: #DIY​ workshop om je eigen 100% natuurlijke droge of schrale lippenbalsem te maken op basis van essentiële en plantaardige oliën. Aromatelier gegeven door Cécile Adant, opleidingsdirecteur van het Pranarôm wetenschappelijk aromatherapielaboratorium.