Anticarcinogene werking van Origanum Compactum etherische olie: toepassing op de menselijke nasopharynxkankerlijn "Hep"

Action anticancérigène de l'Huile Essentielle d'Origanum Compactum : application sur la lignée cancéreuse humaine du nasopharynx "Hep"

Oregano -Origanum compactum- is een medicinale plant die vaak wordt gebruikt voor bepaalde therapeutische behandelingen, met name maag- en huidaandoeningen; het toont ook grote belangstelling als aromatherapeutisch product. In deze richting; we waren geïnteresseerd in de evaluatie van de antigenotoxische en anticarcinogene werking ervan tegen bepaalde mutagene referentiemiddelen zoals ethylcarbamaat (urethaan). Onze resultaten tonen een remmingspercentage van klonen variërend van 59% tot 63% voor bepaalde fracties van het Marokkaanse chemotype Origanum compactum, bestudeerd door somatische mutatie- en recombinatietest (SMART) in de vleugels van Drosophila melanogaster.

Download de samenvatting

DOORGAAN MET LEZEN

Recept: Slaaproller

Kalmerende en kalmerende roller voor een goede nachtrust. Geplaatst op het nachtkastje, zal het handig zijn voor het slapengaan om u te helpen in slaap te vallen. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Edele kamille 10 druppels; HECT - Marjolein met schelpen 20 druppels; HECT - Ravintsara 20 druppels; HV Macadamia 50 druppels; Rollerbal 10ml. Hoe te gebruiken Breng voor het slapengaan aan op de zonnevlecht en de binnenkant van de polsen voor een lange, diepe ademhaling, waarbij de polsen naar de neusgaten worden gebracht. huid + 6 jaar 3 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën en plantaardige oliën, altijd beginnend met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Goed om te weten: de edele etherische olie van kamille is een van de kleine pareltjes van de aromatherapie die je in je natuurlijke medicijnkastje moet hebben. Het is verzachtend en kalmerend en werkt in op de slaap en alle aandoeningen die verband houden met het zenuwstelsel. Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Macadamia ternifolia zaadolie, Cinnamomum camphora bladolie, Organum majorana bloemolie, Anthemis nobilis bloemolie, linalool*, Citral*, Citronellol*, Eugenol*, Limoneen*, Geraniol* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

DIY-recept tegen bedwantsen - bijtpreventie

Veel steden zien momenteel een toename van het aantal bedwantsen en de aanwezigheid van dit ongedierte in huizen, in het openbaar vervoer en zelfs in bioscopen. Bedvlooien of bedwantsen zijn kleine insecten die zich voeden met menselijk bloed en veel huidproblemen kunnen veroorzaken. Bedwantsen bijten op verschillende plaatsen en bevoordelen delen van het lichaam die niet door kleding worden bedekt. Als preventieve actie of, om er vanaf te komen, bestaan ​​er natuurlijke oplossingen. Voor een doe-het-zelf anti-bedwantsactie met parasitaire werking voor kleding en het milieu, meng: Tea tree etherische olie: 3 ml; Rozengeranium etherische olie 0,7 ml; Java-citroengras etherische olie 1 ml; Citroengras etherische olie 1,7 ml; Kruidnagel etherische olie 0,3 ml; Atlasceder etherische olie 0,3 ml; Alcohol op 70°C. Spray vanaf 30 cm gedurende 5 seconden op broeken en schoenen. Voor een doe-het-zelf anti-bedwantsactie met parasitaire werking voor lokale toepassing, meng: Tea tree etherische olie: 2 ml; Kruidnagel etherische olie: 1 ml; Lavandin etherische olie: 1 ml; Gebruik 2 druppels van deze synergie om te verdunnen in een plantaardige olie naar keuze of Aloë vera+ Pranarom-gel en aan te brengen op de blootgestelde delen van het lichaam.