Ontdek onze AROMASELF neutrale vochtinbrengende melk

Découvrez notre lait hydratant neutre AROMASELF

We hebben het een paar weken geleden aan je voorgesteld maar misschien ken je het nog niet!? Ontdek vandaag nog de voordelen van deze neutrale melk, ontworpen voor het hele gezin en voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. In dit artikel delen we ook onze 100% Aromaself-recepten met u, zodat u optimaal gebruik kunt maken van dit nieuwe kleine natuurlijke en biologische goudklompje.

ZOOM op onze vochtinbrengende melk

De biologische neutrale vochtinbrengende melk geeft zachtheid en soepelheid aan de huid dankzij de formule verrijkt met aloë vera en plantaardige oliën: cacaoboter, abrikozenpit, camelia en shea . De vloeibare en lichte textuur dringt zeer snel door. Het kan alleen worden gebruikt of als doe-het-zelfbasis om te personaliseren met essentiële en/of plantaardige oliën volgens uw behoeften: gezichtsbehandeling, make-up verwijderaarmelk, voedende lichaamsmelk, handcrème en zelfs haarmelk.

Net als bij onze Aloë vera+ gel is de solubilisator in de melk geïntegreerd, waardoor faseverschuiving wordt vermeden. Het mengsel van melk en groente-oplosser is ideaal om uw eigen synergieën te creëren in de “doe-het-zelf” -modus en om uw “minuutmixen” rechtstreeks in de palm van uw hand te creëren.

Geschikt voor dagelijks gebruik vanaf de geboorte. Het is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid, voor gebruik op het gezicht, lichaam, handen en haar.

De samenstelling:

0% allergeen. Geurvrij, kleurvrij.

Personaliseer uw vochtinbrengende melk volgens uw wensen:

Ziet er goed uit

Een licht getinte milk voor een gegarandeerd gezonde glans en diep gevoede huid.

Neutrale vochtinbrengende melk : 50 ml (25 pompjes);

Wortelplantaardige olie : 125 druppels (5 ml);

In een pompflesje van 60 ml.

In praktijk

Giet een lichte knijp uit het pompje, verwarm tussen de handen en breng aan op het gewenste gebied.

Verzachtende aftersunmelk

Deze melk voedt en kalmeert uw huid diep na een dag in de zon.

Neutrale vochtinbrengende melk : 50 ml (25 pompjes);

Calendula Plantaardige Olie : 125 druppels (5 ml);

Aspic Lavendel Essentiële Olie : 75 druppels;

In een pompflesje van 60 ml.

In praktijk

Regelmatig op de huid aanbrengen, indien nodig 3 tot 4 keer per dag.

Vanaf 6 jaar.

Babylichaamsmelk

Een tedere streling om te gebruiken als dagelijkse verzorging na het wassen, aangebracht op droge plekken of gewoon tijdens een knuffelmomentje met de baby.

Plantaardige olie van zoete amandel : 10 ml;

In de fles neutrale vochtinbrengende melk 250 ml.

In praktijk

Masseer de baby met een beetje melk.

Kan gebruikt worden vanaf de geboorte.

Lichaamsmelk voor lichte benen

Om de bloedsomloop van uw zware benen te ondersteunen en het zwellingsgevoel te verzachten.

Pepermunt Etherische Olie : 75 druppels;

In de fles Neutrale vochtinbrengende melk 250 ml.

In praktijk

Pompdruk om plaatselijk toe te passen als verstevigende massage 3 tot 4 keer per dag.

Make-up verwijderaar gezichtsmelk

Ben jij een fan van reinigingsmelk? Maak uw eigen olie met de plantaardige olie van uw keuze voor een zachte verwijdering van make-up. Wij zijn fan van plantaardige vanilleolie om van het verwijderen van make-up een moment van puur geluk te maken.

Vanille Plantaardige Olie : 10 ml;

In de fles Neutrale vochtinbrengende melk 250 ml.

In praktijk

Giet een lichte druk op de pomp in de palm van je hand, breng aan op het gezicht en masseer in cirkelvormige bewegingen. Ga er vervolgens overheen met een wattenschijfje om het overtollige te verwijderen.

Verstevigende bustemelk

Na verloop van tijd verliest de huid elasticiteit en glans. Dit natuurlijke proces van huidverslapping wordt vaak waargenomen op het gezicht, maar ook andere delen van het lichaam worden aangetast. Verzorg je buste voor een stevigere en strakkere huid met deze lichte en romige melk.

Rosat Geranium Etherische Olie : 10 druppels;

Cistus Ladanifera Etherische Olie : 8 druppels;

Rozenbottel Plantaardige Olie : 30 druppels;

QSP Neutrale vochtinbrengende melk 60 ml.

In praktijk

Oefen het equivalent van een pompdruk uit op het decolleté, oplopend tot aan de kin, en masseer om door te dringen. Het beste kan 's avonds, voor het slapengaan, worden aangebracht.

Haarmelk Droog haar

Naast een voedend masker kun je deze beschermende melk ook op de punten aanbrengen. Spoelen is niet nodig.

Ylang-ylang Etherische Olie : 10 druppels;

Argan Plantaardige Olie : 30 druppels;

QSP Neutrale vochtinbrengende melk 60 ml.

In praktijk

Aanbrengen op de haarpunten (droog of vochtig).

Voedende lichaamsmelk

Breng elke dag deze gepersonaliseerde voedende lichaamsmelk met plantaardige avocado-olie aan voor een zachte en soepele huid.

Neutrale vochtinbrengende melk : 50 ml (25 pompjes);

Plantaardige avocado-olie : 125 druppels (5 ml);

In een pompflesje van 60 ml.

In praktijk

Giet een lichte knijp uit het pompje en breng het aan op het gewenste gebied.

DOORGAAN MET LEZEN

Recept: SOS sportlichaamsolie

SOS-oplossing voor spieren en gewrichten om pijn te verzachten die verband houdt met sport, inspanning, herhaalde bewegingen of valse bewegingen. Licht rustgevend fris effect. Om mijn synergie samen te stellen HECT - Citroen-eucalyptus - 60 druppels; HECT - Gember - 75 druppels; HECT - Pepermunt - 15 druppels; HV Arnica vulling QSP 60 ml; Pompfles 60 ml. Hoe te gebruiken Plaatselijk lichte druk aanbrengen en 3 tot 4 keer per dag masseren. huid + 6 jaar 6 maanden Snel Hoe maak ik mijn mengsel? Giet de druppels etherische oliën, begin altijd met de kleinste hoeveelheid. Kantel uw flesje 45° om gemakkelijk het aantal druppels te kunnen tellen. Vul de fles met plantaardige olie totdat de fles krimpt Voorzorgsmaatregelen en waarschuwing Voordat u met de bereiding begint, dient u onze aanbevelingen met betrekking tot goede productiepraktijken en voorzorgsmaatregelen bij gebruik te raadplegen. Samenstelling Ingrediënten: Olea europaea fruitolie, Zingiber officinale wortelolie, Eucalyptus citriodora olie, Arnica montana bloemenextract, Mentha piperita olie, Tocoferol, Citral*, Citronellol*, Eugenol*, Farnesol*, Geraniol*, Isoeugenol*, Limoneen*, Linalool* - *Stof dat van nature aanwezig is in essentiële oliën. Eventuele meningen, reflecties en adviezen kunnen op geen enkele wijze een consultatie met een arts of therapeut vervangen, bij wie u zelf verantwoordelijk bent om contact op te nemen voor uw follow-up.

Zoom in op onze neutrale reinigingsgel

Ontdek onze AROMASELF biologische neutrale reinigingsgel (gezicht, lichaam en haar)! Gebruik het alleen of personaliseer in de #DIY-modus om je eigen lichaamsdouchegel, shampoo, handwas, gezichtsreiniger, enz. te creëren. Wil je meer weten over dit nieuwe juweeltje? Pranarôm heeft zijn neutrale reinigingsgel ontwikkeld: zeepvrij, parfumvrij, zonder agressieve oppervlakteactieve stoffen (sulfaten), pH aangepast aan de huid. Deze gel is ideaal voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige en kwetsbare huid, maar ook voor alle leden van het gezin (baby, kind, volwassene). Het gebruik ervan is tweeledig: alleen of in de “ doe het zelf ”-modus. Onze neutrale biologische reinigingsgel is een ideale basis voor het personaliseren van uw douchegel, shampoo, handwas, gezichtsreiniger , enz. Dankzij de geïntegreerde natuurlijke oplosbaarheidsverbeteraar kunt u eenvoudig etherische oliën en/of plantaardige oliën toevoegen. Bovendien is de formule milieuvriendelijk. Zoals je begrijpt is dit onze nieuwe favoriet! De verschillende toepassingen van onze nieuwe neutrale reinigingsgel Mijn zuiverende gezichtsreinigingsgel Maak je eigen zachte reinigingsgel voor een matte, vlekkeloze huid: Neutrale reinigingsgel : 250 ml Tea Tree etherische olie : tussen 15 en 30 druppels Mijn verzachtende douchegel voor het lichaam Gebruik dagelijks deze douchegel die de huid reinigt zonder deze te beschadigen: Neutrale reinigingsgel : 500 ml Plantaardige avocado-olie : 5 ml (125 druppels) Echte etherische olie van lavendel : tussen 15 en 30 druppels Mijn haarstimulerende shampoo Ontdek de stimulerende werking op de hoofdhuid en reactiveer de haargroei: Neutrale reinigingsgel : 250 ml Rosemary CT cineole etherische olie : 15 druppels Essentiële olie van zoete sinaasappel : 15 druppels Mijn doe-het-zelf douchegel voor het lichaam Personaliseer uw douchegel volgens uw wensen en behoeften: Neutrale reinigingsgel : 500 ml Etherische olie naar keuze: tussen 30 en 60 druppels Mijn zachte reinigingsgel voor baby's Voeg plantaardige oliën toe om de gevoelige huid van de baby te behouden: Neutrale reinigingsgel : 250 ml Calendula plantaardige olie : 75 druppels Afhankelijk van uw behoeften: Kalmerend : echte lavendel Conditioner : Citroen , Grapefruit Verfrissend : uitgestraalde eucalyptus   Mijn handreinigingsgel met essentiële oliën Een zuiverende en zachte handgel: Neutrale reinigingsgel : 250 ml Citroenessentie : 35 druppels Ravintsara etherische olie : 40 druppels