• Bio

Massage olie - Buik comfort - 30 ml

Deel
Verzacht bij buikspanning
De massageolie Buik Comfort is speciaal aangepast voor een comfortabele babymassage tijdens de spijsvertering: het kalmeert en verlicht de buikspanning; verrijkt met essentiële oliën van Venkel, Gember, Zoete Sinaasappel en Groene Munt, bevordert De massageolie Buik Comfort het welzijn van de kleintjes tijdens de spijsvertering terwijl de plantaardige oliën van Kokos, Zoete Amandel en Zonnebloem de gevoelige huid van baby voedt en beschermt.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO (Eco)
  • Vanaf 3 kg
  • Vegan
Advies
"Giet 1 dosis in uw hand om de olie op te warmen, wrijf de handpalmen tegen elkaar en masseer dan zachtjes en voorzichtig de buik met de wijzers van de klok mee. Stel de baby gerust door zachtjes met hemhaar te praten.
Tot 3 aanbrengingen par dag."
Samenstellingen
"Met 100% biologish* plantaardige oliën : Zoete amandel, Zonnebloem, Kokos.
+ essentiële oliën van Venkel, Gember, Zoete Sinaasappel en Groene Munt"
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Voorzorgsmaatregelen
Kind meer dan 3 kg. Contact met de ogen en slijmvliezen vermijden. Uit de buurt van warmtebronnen en licht bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. UITWENDIG GEBRUIK
Codificatie

16695

EAN

5420008533754

ACL

6257621

CNK

4213377

Nut/PL

3444682

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten op het gebied van toepassing... Babyverzorging