• Bio

Massage olie - Zoete amandel - 30 ml

Toepassingsgebieden

Babyverzorging

Deel
+ Vanille - Gezicht - Lichaam - Hoofdhuid
"Voedt de droge huid. Helpt bij het verwijderen van melkkorstjes.
Zoete amandelolie is rijk aan onverzadigde vetzuren, is voedend en verzachtend en perfect geschikt voor de droge huid en de gevoelige babyhuid. Met de delicate geur van vanille is het ideaal om je baby te masseren en wordt het een ritueel van tederheid en hechting in het dagelijks leven. Ideaal voor het verwijderen van melkkorstjes. Onmisbaar voor de dagelijkse babyverzorging. "
Labels
  • BIO (Eco)
  • Vanaf 3 kg
  • Vegan
Advies
Giet 1 dosis in uw hand om de olie op te warmen, wrijf uw handpalmen tegen elkaar en masseer vervolgens zachtjes het lichaam, het gezicht en vooral de droge plekken. Om de melkkorstjes te verwijderen, masseert u voor het baden de hoofdhuid voorzichtig met de olie en maakt u de korstjes voorzichtig los met een zachte borstel of uw vingers. Was vervolgens baby’s haren.
Samenstellingen
Met 100% biologish* plantaardige oliën : Zoete amandel, Vanille.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Voorzorgsmaatregelen
Kind meer dan 3 kg. Contact met de ogen en slijmvliezen vermijden.Uit de buurt van warmtebronnen en licht bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. UITWENDIG GEBRUIK.
Codificatie

16693

EAN

5420008533730

ACL

6257620

CNK

4213369

Nut/PL

2610500

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten op het gebied van toepassing... Babyverzorging