• Bio

Massagecrème - Striemen - 100 ml

Toepassingsgebieden

Zwangerschap

Deel
Maternité - Soepele en elastische huid
Deze massagecrème tegen striemen is rijk aan hydraterende plantaardige oliën, ze ondersteunt de elasticiteit van de huid en brengt soepelheid en comfort. De subtiele essentiële oliën van rozenhout, Italiaanse strobloem en zonneroosje vullen op een veilige manier deze synergie van natuurlijke ingrediënten aan. Dankzij haar lichte textuur dringt de crème snel door en is het mogelijk om zich meteen aan te kleden. Deze crème zorgt voor een soepele en zachte huid en verzacht ook de huid die jeukt en trekt. Kan gebruikt worden tijdens de borstvoeding.
Labels
  • BIO (Eco)
  • Zwangerschap OK
  • Borstvoeding OK
  • Vegan
Dosering
Breng vanaf de eerste zwangerschapsmaanden 1 tot 2 xdag een beetje crème aan op buik, heupen, billen en borsten. Masseer in cirkelvormige bewegingen in. Het is aangeraden om hiermee tot 3 maanden na de bevalling door te gaan. Sla de borsten over als u borstvoeding geeft.
Samenstellingen
"Met plantaardige oliën 100% biologisch* : Kokos, Muskusroos, Argan
+ essentiële oliën 100% biologisch*: Rozenhout, Zonneroosje, Italiaanse strobloem
"
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Voorzorgsmaatregelen
Contact met de ogen vermijden. Niet gebruiken op een gekwetste huid. Niet gebruiken bij een allergie voor een van de bestanddelen. Op voldoende afstand van een warmte- en lichtbron bewaren. Alleen geschikt voor volwassenen. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. UITWENDIG GEBRUIK.
Codificatie

16574

EAN

5420008533037

ACL

6237883

CNK

4130423

Nut/PL

3303738

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten op het gebied van toepassing... Zwangerschap