• Bio

Macadamia - 50 ml

Toepassingsgebieden

Huidverzorging

Deel
Macadamia integrifolia - Eerste koude persing van Macadamianoten
Eenvoud en doeltreffendheid !

Lijkt erg op zoete amandel wat de eigenschappen betreft, maar ruikt lekkerder en dringt sneller door. Deze olie is dan ook geschikt voor alles binnen de cosmetica. Ze hydrateert de huid, het haar en de nagels buitengewoon goed.
Deze olie is erg geliefd door massagetherapeuten omdat de textuur en geur voor een bijzonder aangename massage zorgen. Sommige liefhebbers ontschminken zich met wat macadamiaolie op een vochtig en uitgewrongen sponsje, zo zacht is ze. Een aantal druppels op een ijsje of een boterham ter vervanging van boter doen kinderen met een glimlach van nieuwe dingen proeven.
Labels
  • BIO AB
  • BIO UE
Dosering
10 g (1 soeplepel) per dag.
Advies
Cosmetisch gebruik : Geschikt voor huidmassage met of zonder essentiële oliën. Niet vettig. Verzacht en versoepelt de huid. Dringt snel in.

Tips & advies :
Ontschminken: Breng op een vochtig en uitgewrongen doekje of sponsje enkele druppels Macadamia PO aan. Breng dit voorzichtig op het gelaat aan en wrijf zachtjes om de make-up te verwijderen. Spoel met een hydrolaat, versterkende lotion of mineraalwater.

Samenstellingen
Samenstelling in één oogopslag?:
Iets meer dan drie kwart enkelvoudig verzadigde vetzuren (omega 9 waarvan het erg hydraterende palmitoleïnezuur en oliezuur). Ongeveer een tiende verzadigde vetzuren (palmitinezuur).
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01)
Voorzorgsmaatregelen
Beschermen tegen licht en warmte. Droog bewaren.
Ten minste houdbaar tot 3 maanden na opening.
Codificatie

6690

EAN

5420008596346

ACL

7963351

CNK

2468437

Nut/PL

PL175/108

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten op het gebied van toepassing... Huidverzorging