• Bio

Zoete amandel - 50 ml

Toepassingsgebieden

Huidverzorging

Deel
Prunus amygdalus - Eerste koude persing van de amandelen, vruchten van de amandelboom
Gepersonifieerde zoetheid!

De zoete amandel is de verzachtende en beschermende olie bij uitstek en is ideaal voor de verzorging van het lichaam en een droge huid. Ze is geliefd bij zowel moeders als baby’s voor cosmetica, verzorging en voor het verwijderen van make-up.
Ze leent zich perfect als basis voor aromatherapeutische mengsels voor lichaamsverzorging dankzij haar erg interessante prijs-kwaliteitverhouding en het optimale comfort bij het aanbrengen. Massages, aromatische massages, schoonheidsverzorging... met zoete amandel is alles mogelijk. Mensen die allergisch zijn voor amandelen moeten deze olie echter uit voorzorg vermijden.
Labels
  • BIO (Eco)
Dosering
Op de huid aanbrengen en masseren tot volledige doordringing.
Advies
"Cosmetisch gebruik : Geschikt voor de gevoelige huiden (borsten, handen, baby-billetjes). Verzorgt kloofjes, irritaties en jeuk.

Tips & advies :
Scheren : Alle behaarde delen kunnen worden geschoren met de PO op basis van Zoete amandel. Breng na het wassen en de peeling van de te scheren delen overvloedig Zoete amandel PO aan, masseer om het haar rechtop te zetten en scheer met een schoon en nieuw scheermes.
"
Samenstellingen
Prunus amygdalus dulcis kernel oil*, Tocopherol
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Voorzorgsmaatregelen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Beschermen tegen licht en warmte. UITWENDIG GEBRUIK
Codificatie

12114

EAN

5420008518317

ACL

8176201

CNK

3246584

Nut/PL

2725219

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten op het gebied van toepassing... Huidverzorging