• Bio

Zen - 30 ml

Deel
Sinaasappel en Ceder - Harmonie en relaxatie
"Het geurenboeket van citrusvruchten maakt vervolgens plaats voor de rustgevende en mystieke geurnoten van ceder.

Evenwichtige en subtiele compositie met geurnoten van Sinaasappel en Ceder. Een zachte, relaxerende en weldoende sensatie voor een ontspannende sfeer.
Zen wordt verstoven om te ontspannen en de rust terug te brengen dankzij het crëeren van een serene en rustgevende geursfeer."
Labels
  • BIO (Eco)
Dosering
"• Gebruik alleen koude diffusie-apparaten.
• Giet gemiddeld 3 tot 5 druppels om te verstuiven in een ruimte van 9 tot 15 m² (zie de gebruiksaanwijzingen van de gebruikte verstuiver)."
Samenstellingen
100% biologische* essentiële oliën : Zoete sinaasappel, Citroenlitsea, Atlasceder, Mandarijn.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Voorzorgsmaatregelen
- Plaats de diffuser zo ver mogelijk van apparaten die warm kunnen worden, en buiten het bereik van kinderen in een goed geventileerde plaats - Plaats de verstuiver zodanig dat contact met het gezicht en de ogen wordt vermeden - Niet verstuiven in de kamer van kinderen jonger dan 2 jaar - Koude diffusie van essentiële oliën mag enkel gebeuren in afwezigheid van bijzonder gevoelige mensen (zwangere vrouwen, baby’s, mensen die lijden aan astma of die last van stuiptrekkingen hebben), of gevoelige dieren.
Codificatie

14748

EAN

5420008525384

ACL

6111687

CNK

3760923

Nut/PL

PC-343810717