• Bio

Hydrolaat Neroli - 150 ml

Deel
Citrus aurantium amara - Distillatie van verse planten
De hydrolaat van Neroli is gunstig :
Bij huidverzorging: dit hydrolaat werkt tonicum, sublimerend en revitaliserend op doffe, vermoeide huiden. Het schitterend bloemen-parfum biedt een geruststellend gevoel van welzijn. Geschikt voor alle huidtypes.
Bij haarverzorging: het versoepelt droog haar.
Zonder bewaarmiddelen - Alcohol-vrij - Onverdund.
Labels
 • BIO (Eco)
 • Vanaf de geboorte
 • Zwangerschap OK
 • Borstvoeding OK
 • Vegan
Dosering
De hydrolaat van Neroli wordt dagelijks gebruikt, 's ochtends en, of' s avonds voor het gezicht, lichaam en haar.
Breng aan op een watje of door verstuiving: bevochtig een watje of verstuif op 20 cm direct op het gezicht, of op een andere plek op het lichaam of de hoofdhuid. Laat indien mogelijk aan de lucht drogen.
Samenstellingen
Citrus aurantium amara flower water* (Neroli), Geraniol, Linalool.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Voorzorgsmaatregelen
Na openen maximaal 6 maanden gebruiken. Koel en buiten bereik van licht bewaren. Vermijd de omtrek van de ogen. Niet rechtstreeks in de ogen spuiten. Buiten bereik van kinderen houden. Waarschuwing, verwijderd houden van warmte, vonken, open vuur, hete oppervlakken. Niet roken. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C - 122°F. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. UITWENDIG GEBRUIK.
Codificatie

18155

EAN

5420008541124

ACL

6274136

CNK

4253191

Nut/PL

CPNP3507698

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten op het gebied van toepassing... Haarverzorging

 • 15871
  • Bio

  Hydrolaat Echte Lavendel - 150 ml

  Lavandula angustifolia - Distillatie van verse planten

  HYDROLATEN

  De hydrolaat van Lavendel is gunstig : Bij huidverzorging: dit hydrolaat werkt verzachtend en biedt verlichting bij geïrriteerde, kwetsbare of aangetaste huiden door de zon. Ideaal bij kleine brandwondjes, rode vlekken en erytheem (babybilletjes, wrijving). Bij haarverzorging: het helpt de irritatie van de hoofdhuid te verzachten. Zonder bewaarmiddelen - Alcohol-vrij - Onverdund.

  15871

  Lavandula angustifolia - Distillatie van verse planten
 • 15877
  • Bio

  Hydrolaat Roomse Kamille - 150 ml

  Chamaemelum nobile - Distillatie van verse planten

  HYDROLATEN

  De hydrolaat van Roomse Kamille is gunstig : Bij huidverzorging: dit hydrolaat verlicht gezwollen en vermoeide ogen (wallen en kringen). Bijzonder geschikt voor gevoelige huiden. Bij haarverzorging: oplichtend, het zorgt voor een gouden glans op licht haar. Zonder bewaarmiddelen - Alcohol-vrij - Onverdund.

  15877

  Chamaemelum nobile - Distillatie van verse planten
 • 17911
  • Bio

  Hydrolaat Damascener Roos - 150 ml

  Rosa damascena - Distillatie van verse planten

  HYDROLATEN

  De hydrolaat van Rozen is gunstig : Bij huidverzorging: dit sterk hydraterende hydrolaat verstevigt de huid en verlevendigt haar uitstraling ten einde haar schoonheid te behounden. Ideaal voor droge en oudere huiden. Bij haarverzorging: geeft het haar weer glans en verstevigt de hoofdhuid om de haargroei te bevorderen. Ideaal voor dof en, of dun haar. Zonder bewaarmiddelen - Alcohol-vrij - Onverdund.

  17911

  Rosa damascena - Distillatie van verse planten