• Bio

Spijklavendel - 10 ml Bloeiende top

Deel
Lavandula latifolia
"Deze luchtplant houdt van het kreupelhout in Zuid-Europa en van kalkachtige gronden, houdt niet van de koude en heeft lichtpaarse bloemen geschikt in losse aren aan de top van lange stengels. De bloei en de oogst vallen later dan bij echte lavendel.
De spijklavendel geeft een essentiële olie die geschikt is voor spoedgevallen, want ze verricht wonderen in het zo goed als onmiddellijk verzachten en behandelen van zware brandwonden en wespensteken. Als je deze olie al in die omstandigheden nodig had, is dat het bewijs dat aromatherapie wel degelijk een volwaardige geneeskunde is."
Labels
 • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
 • BIO AB
 • BIO UE
Dosering
1 druppel inslikken op een neutrale drager, 2 maal per dag. Aanbevolen maximale dagelijkse dosis per olië : 2 druppels – 85 mg.
Advies
"Op alles wat prikt (beten van insecten die gif inspuiten (wespen, bijen,…)) of brandt (brandwonden, zonnebrand, schaafwonden): breng gedurende 1/2 uur om de 5 minuten 2 druppels CGEO Spijklavendel aan. Het resultaat is ""miraculeus""."
Samenstellingen
1,8 cineole, linalol, kamfer
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Voorzorgsmaatregelen
"Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
"
Codificatie

5172

EAN

5420008574283

ACL

4702526

CNK

2431385

Nut/PL

PL 175/135

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten op het gebied van toepassing... Huidverzorging

 • Sint-janskruid - 50 ml
  • Bio

  Sint-janskruid - 50 ml

  Hypericum perforatum - Maceratie van de bebloemde eindknoppen van het Sint-Janskruid

  PLANTAARDIGE OLIËN

  Plantaardig verband ! Het in olie geweekte Sint-janskruid wordt al sinds de middeleeuwen gebruikt en is een echt “plantaardig verband"! Het is een wondhelend, herstellend en verzachtend oliemaceraat. Nu begrijpen we waarom ze al zo vaak door zovelen werd verkozen! Ideaal bij wondjes, maar jammer genoeg fotosensibiliserend, vermijd dus blootstelling aan de zon tot 24 uur na gebruik. Binnen de “beroemde“ behandelingen (die met een heel goede reputatie), raden we aan deze olie ‘s avonds aan te brengen, bijvoorbeeld bij het slapengaan...

  869

  Hypericum perforatum - Maceratie van de bebloemde eindknoppen van het Sint-Janskruid
 • 19658
  • Bio

  Tepelkloven Balsem borstvoeding - 15 ml

  Verzorging en bescherming voor de tepels

  PRANABB

  100 % natuurlijke en BIO* gecertificeerde plantaardige formule. Met arganolie en de rustgevende geur van vanille, om gevoelige tepels en tepelkloven te beschermen, te verzachten en te verzorgen. Veilig voor moeder en kind. Kan ook al vóór de bevalling worden gebruikt, ter voorbereiding op borstvoeding. Dermatologisch getest.

  19658

  Verzorging en bescherming voor de tepels
 • Damascener roos - 2 ml

  Rosa damascena

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  De Damascusroos is het resultaat van een kruising tussen Rosa gallica en Rosa centifolia. Ze werd in Europa binnengebracht door de kruisvaarders en haar essence heeft een reputatie als wereldwijd gekende remedie.

  15184

  Rosa damascena