• Bio

Italiaanse strobloem - 5 ml Bloeiende top

Deel
Helichrysum italicum
"De essentiële olie van strobloem is een uitzonderlijke, prachtige, zeldzame en waardevolle olie. Als u ze probeert, bent u meteen verkocht door haar verbazingwekkende snelle doeltreffendheid. Ze is voor de sceptici (en er zijn er heel wat!) het schoolvoorbeeld van de aromatherapie. Dit natuurlijk en plantaardig product werkt het best tegen hematomen.
Deze olie is onmisbaar in de familiale EHBO-kit want ze verricht wonderen, ze is duur, maar ze is de investering waard."
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO AB
  • BIO UE
Dosering
Breng 1 à 2 druppels van deze bijzondere essentiële olie met een subtiel natuurlijk parfum aan per dag. Lokaal in te masseren op de betreffende zones. Vermijd hierbij de slijmvliezen en de oogomtrek.
Advies
Aanbrengen van enkele druppels CGEO Italiaanse strobloem op gelijk welke blauwe plek of buil werkt op miraculeuze wijze.
Samenstellingen
α-Pinene & Italidiones
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Voorzorgsmaatregelen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 7 jaar. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Uitwendig gebruik.
Codificatie

2431

EAN

5420008524318

ACL

4702495

CNK

2431393

Nut/PL

1664554

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten op het gebied van toepassing... Schoonheidsverzorging