• Bio

Ylang-ylang totum - 5 ml Bloem

Deel
Cananga odorata
"Deze tropische boom, afkomstig uit Azië, heeft blinkende en persisterende blaadjes en kan in het wild 20 meter hoog worden.
De volwassen gele bloemen geven de beste essentiële olie. Ylang Ylang geeft een essentiële olie waarvan de geur door iedereen geapprecieerd wordt voor haar warme, bloemige, exotische, volle en vrouwelijke toetsen. Geen wonder dat deze essentiële olie enkel door ze te ruiken het menselijk gedrag kan veranderen."
Labels
 • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
 • BIO (Eco)
Dosering
Massage: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan
Advies
"Parfums :
CGEO Ylang-ylang : 2 ml + CGEO Rozenhout : 1 ml + 100 ml alcohol van 70°.

30 druppels CGEO Ylang ylang in 1 liter was voor uw meubels zal uw linnengoed op subtiele wijze parfumeren."
Samenstellingen
Germacreen D, benzyl benzoaat
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Voorzorgsmaatregelen
Bij inslikken niet laten braken?: raadpleeg een arts en laat de verpakking zien. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen.
Codificatie

2429

EAN

5420008524295

ACL

4702437

CNK

2431559

Nut/PL

pc005411320

Andere producten op het gebied van toepassing... Schoonheidsverzorging

 • Bernagie - 50 ml
  • Bio

  Bernagie - 50 ml

  Borago officinalis - Eerste koude persing van de zaden van de Bernagiebloemen

  PLANTAARDIGE OLIËN

  Dermocosmetica van bij ons! Een olie ideaal voor rijpere vrouwen en huidtypes die heel wat te verduren hebben. De iets hogere prijs dan normaal is te wijten aan het lage rendement van de plant. De niet te evenaren dermocosmetische effecten maken dit dan weer ruimschoots goed. Ook als voedingssupplement (menopauze, regels, artritis...) zal zij zelfs de meest veeleisende personen tevreden stellen. Bernagie is een vergeten kruid uit onze tuinen. Nochtans bevatten de kostbare zaden een schat voor de gezondheid en schoonheid. Ze is niet vet en ideaal om als beginneling of als fan van de natuurlijke dermocosmetica de verzachtende en verlichtende effecten van plantaardige oliën te ontdekken.

  12115

  Borago officinalis - Eerste koude persing van de zaden van de Bernagiebloemen
 • 18155
  • Bio

  Hydrolaat Neroli - 150 ml

  Citrus aurantium amara - Distillatie van verse planten

  HYDROLATEN

  De hydrolaat van Neroli is gunstig : Bij huidverzorging: dit hydrolaat werkt tonicum, sublimerend en revitaliserend op doffe, vermoeide huiden. Het schitterend bloemen-parfum biedt een geruststellend gevoel van welzijn. Geschikt voor alle huidtypes. Bij haarverzorging: het versoepelt droog haar. Zonder bewaarmiddelen - Alcohol-vrij - Onverdund.

  18155

  Citrus aurantium amara - Distillatie van verse planten
 • 15877
  • Bio

  Hydrolaat Roomse Kamille - 150 ml

  Chamaemelum nobile - Distillatie van verse planten

  HYDROLATEN

  De hydrolaat van Roomse Kamille is gunstig : Bij huidverzorging: dit hydrolaat verlicht gezwollen en vermoeide ogen (wallen en kringen). Bijzonder geschikt voor gevoelige huiden. Bij haarverzorging: oplichtend, het zorgt voor een gouden glans op licht haar. Zonder bewaarmiddelen - Alcohol-vrij - Onverdund.

  15877

  Chamaemelum nobile - Distillatie van verse planten