• Bio

Ylang-ylang totum - 5 ml Bloem

Deel
Cananga odorata
"Deze tropische boom, afkomstig uit Azië, heeft blinkende en persisterende blaadjes en kan in het wild 20 meter hoog worden.
De volwassen gele bloemen geven de beste essentiële olie. Ylang Ylang geeft een essentiële olie waarvan de geur door iedereen geapprecieerd wordt voor haar warme, bloemige, exotische, volle en vrouwelijke toetsen. Geen wonder dat deze essentiële olie enkel door ze te ruiken het menselijk gedrag kan veranderen."
Labels
 • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
 • BIO (Eco)
Dosering
Massage: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan
Advies
"Parfums :
CGEO Ylang-ylang : 2 ml + CGEO Rozenhout : 1 ml + 100 ml alcohol van 70°.

30 druppels CGEO Ylang ylang in 1 liter was voor uw meubels zal uw linnengoed op subtiele wijze parfumeren."
Samenstellingen
Germacreen D, benzyl benzoaat
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Voorzorgsmaatregelen
Bij inslikken niet laten braken?: raadpleeg een arts en laat de verpakking zien. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen.
Codificatie

2429

EAN

5420008524295

ACL

4702437

CNK

2431559

Nut/PL

pc005411320

Andere producten op het gebied van toepassing... Schoonheidsverzorging

 • 12115
  • Bio

  Bernagie - 50 ml

  Borago officinalis - Eerste koude persing van de zaden van de Bernagiebloemen

  PLANTAARDIGE OLIËN

  "Dermocosmetica van bij ons! Een olie ideaal voor rijpere vrouwen en huidtypes die heel wat te verduren hebben. De iets hogere prijs dan normaal is te wijten aan het lage rendement van de plant. De niet te evenaren dermocosmetische effecten maken dit dan weer ruimschoots goed. Ook als voedingssupplement (menopauze, regels, artritis...) zal zij zelfs de meest veeleisende personen tevreden stellen. Bernagie is een vergeten kruid uit onze tuinen. Nochtans bevatten de kostbare zaden een schat voor de gezondheid en schoonheid. Ze is niet vet en ideaal om als beginneling of als fan van de natuurlijke dermocosmetica de verzachtende en verlichtende effecten van plantaardige oliën te ontdekken."

  12115

  Borago officinalis - Eerste koude persing van de zaden van de Bernagiebloemen
 • 6915
  • Bio

  Muskusroos - 50 ml

  Rosa rubiginosa - Eerste koude persing van de zaden van de muskusroos

  PLANTAARDIGE OLIËN

  "Anti-veroudering! Muskusroos is een klassieker voor de huid en het gehele organisme. Deze schitterende olie, rijk aan omega 3, is mooi oranje dankzij de vitamines die ze bevat. Ze bevordert de hernieuwing van de huid en ‘lift’ de huid. De muskusroos is een bloem die in het wild groeit met buitengewoon positieve eigenschappen. Ze mag echter niet verwisseld worden met de roos waaruit essentiële olie wordt gewonnen. Het is namelijk het zaad van deze aan de meidoorn verwante rozenstruik waar men de kostbare plantaardige olie uithaalt die werkt tegen verouderingstekenen en wondhelend is. "

  6915

  Rosa rubiginosa - Eerste koude persing van de zaden van de muskusroos
 • Ylang-ylang extra - 5 ml

  Cananga odorata

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  "Deze tropische boom, afkomstig uit Azië, heeft blinkende en persisterende blaadjes en kan in het wild 20 meter hoog worden. De volwassen gele bloemen geven de beste essentiële olie. Ylang Ylang geeft een essentiële olie waarvan de geur door iedereen geapprecieerd wordt voor haar warme, bloemige, exotische, volle en vrouwelijke toetsen. Geen wonder dat deze essentiële olie enkel door ze te ruiken het menselijk gedrag kan veranderen."

  91

  Cananga odorata