• Bio

Patchouli - 10 ml Blad

Toepassingsgebieden

Betere bloedsomloop

Deel
Pogostemon cablin
Patchoeli, afkomstig uit Indonesië, is vooral beter gekend en wordt meer gebruikt in de parfumindustrie dan voor aromatische therapie, maar heeft nochtans ook therapeutische eigenschappen die invloed hebben op de bloedsomloop in de aders en lymfvaten.
Labels
 • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosering
Gebruik op de huid - Altijd verdunnen?: 2 druppels CGEO + 2 druppels hazelnootolie bijvoorbeeld
Advies
Een patchoeliparfum voor de liefhebbers van deze uitgesproken geur : 5 druppels CGEO Patchoeli + 1 druppel CGEO Patagonia spar (Pinus ponderosa) + 1 druppel CGEO Pompelmoes + 100 druppels Jojobaolie.
Samenstellingen
Patchouli alkohol, α-bulneseen, α-guaieen
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Voorzorgsmaatregelen
Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet onverdund aanbrengen op de huid. Niet innemen. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Zie bijsluiter.
Codificatie

15202

EAN

5420008526589

CNK

2803526

Nut/PL

PC-344332911

Andere producten op het gebied van toepassing... Betere bloedsomloop

 • Rozengeranium (Egyptische) - 10 ml

  Pelargonium x graveolens

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  Van de 500 soorten geraniums worden er slechts enkele gebruikt in de aromatherapie. Deze geranium wordt geteeld in Madagaskar, Réunion, Guinee en Algerije. De zachte en verrukkelijke parfums of de sterkste van sommige soorten motiveren het veelvuldig gebruik in de parfumindustrie en cosmeticasector.

  502

  Pelargonium x graveolens
 • 765
  • Bio

  Rozengeranium cv bourbon - 10 ml

  Pelargonium x graveolens bourbon

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  De geranium is afkomstig uit Zuid-Afrika (moederplant = pelargonium graveolens) en werd veel gekruist wat cultivars opevert in Egypte, China en Réunion. De term "Bourbon" betekent "eilanden": de cultivar "bourbon" is afkomstig van de Indische Oceaan (Réunion) maar ook van Madagaskar waar de bodem geschikt is voor de groei. de oogst vindt plaats bij het begin van de bloei. Ze heeft de voorkeur aan de heuvels in de kustgebieden en aan zandduinen in volle zon.

  765

  Pelargonium x graveolens bourbon
 • 16595
  • Bio

  Italiaanse cipres - 5 ml

  Cupressus sempervirens var. stricta

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  Deze boom afkomstig uit Azië met grijs-bruine schors draagt zeer kleine donkergroene blaadjes en bloemen in trosjes aan het uiteinde van de twijgen. De vrucht is een eivormige kegel (4 cm) met overlappende schubben die eerst groen zijn en bruin worden na het rijpen. Deze grote, altijd groene piramidevormige bomen werden opgedragen aan Pluto, god van het dodenrijk, wat blijkt uit zijn frequent voorkomen op kerkhoven.

  16595

  Cupressus sempervirens var. stricta