• Bio

4 - Immuunsysteem - 30 capsules

Toepassingsgebieden

Ademhaling - Natuurlijk afweersysteem

Deel
Capsules met 100% biologische essentiële oliën waaronder gember en bergbonenkruid die bijdragen tot het behoud van de natuurlijke weerstand
Onze gezondheid is voor een belangrijk gedeelte afhankelijk van de optimale werking van onze natuurlijke afweersystemen tegen allerhande aanvallen. Een goed afweersysteem beschermt ons tegen heel wat gezondheidsrisico's (verkoudheid, verstopte neus, schorre keel, koortslip...). Dankzij de essentiële oliën van Bonenkruid, Eucalyptus Radiata, Kruidnagel, Gember en Citroen, zijn de Oléocaps+ 4 BIO capsules speciaal bestemd om het lichaam te ondersteunen bij het versterken van het natuurlijke afweermechanisme tegen aanvallen.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO AB
  • BIO UE
  • Vanaf 12 jaar
Dosering
Inslikken met een beetje water.
1 à 3 capsules per dag bij de maaltijd gedurende de gevoelige periode.
Advies
Om de natuurlijke weerstand van het organisme te verhogen.
Samenstellingen
Met 100 % biologische essentiële oliën*: Eucalyptus radiata, Citroen, Gember, Kruidnagel, Bergbonenkruid
+
100 % biologische* plantaardige olie: Koolzaad
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01)
Voorzorgsmaatregelen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet langer gebruiken dan 14 dagen. Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. Beschermen tegen licht en warmte. Dit product is geen geneesmiddel. Niet ter vervanging van een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding, niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar.
Codificatie

15588

EAN

5420008527951

ACL

6167846

CNK

3916046

Nut/PL

pl 175/212

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten op het gebied van toepassing... Natuurlijk afweersysteem