Doorfilteren

Toepassingsgebieden

Toepassingsgebieden

BIO

BIO

Leeftijd

Leeftijd

CGEO

CGEO

HACT

HACT

Zwangerschap

Zwangerschap

verpakking

verpakking

Veganistisch

Veganistisch

Catalogue

Er zijn 439 producten.

Item 1-12 van 439 in totaal item(s)

Actieve filters

 • La diffusion

  Guide pratique d'Aromathérapie - Dominique Baudoux - Mes 32 huiles essentielles préférées dans 62 formules à diffuser et à respirer - version française

  AROMATHERAPIE

  "Dominique Baudoux est pharmacien et aroma­tologue. Il est mondialement apprécié pour ses nombreux ouvrages sur l’aromathérapie. Alliant son expertise scientifique à sa fine connaissance des huiles essentielles, il nous livre dans chacun de ses ouvrages des clés pratiques et des formules de qualité pour le bien-être et la santé au naturel. Dans ce livre dédié à la diffusion, l’auteur nous accompagne dans la découverte des meilleures huiles essentielles à diffuser et à respirer. Seules ou en synergies subtiles, les essences aromatiques sont de précieuses alliées pour agir sur la sphère nerveuse et le stress, mais aussi sur une longue série d’affections du quotidien. C’est toute la magie du pouvoir de l’olfaction qui s’offre à vous avec ce livre, allié à ce que les plantes aromatiques ont de plus précieux à nous offrir. Enfant, jeune parent, adulte ou senior, nous avons tous beaucoup à gagner en utilisant avec précision et plaisir les huiles essentielles dans nos espaces de vie."

  10957

  Guide pratique d'Aromathérapie - Dominique Baudoux - Mes 32 huiles essentielles préférées dans 62 formules à diffuser et à respirer - version française
 • Jojoba - 1000 ml | Pranarôm
  • Bio

  Jojoba - 1000 ml

  Simmondsia chinensis

  PLANTAARDIGE OLIË 1L

  Door haar bijzondere samenstelling lijkt hij eerder een vloeibare was dan een plantaardige olie. Het is de ideale olie voor gemengde en vette huidtypes: die is niet ‘comedogeen’, dringt vlot de huid binnen en daardoor werkt beschermend; deze olie wordt heel vaak gebruikt in cosmetische preparaten. Geschikt voor het masseren van de hoofdhuid.

  12120

  Simmondsia chinensis
 • Dragertabletten - 30 g | Pranarôm
  • Bio
  Voor essentiële oliën - Tabletten werden speciaal ontwikkeld om essentiële oliën te absorberen.
 • Gember - 60 Parels | Pranarôm
  • Bio

  Gember - 60 Parels

  Zingiber officinale

  CGEO - PARELS BIO

  "Voorgedoseerde mini-capsules, met 100% zuivere, natuurlijke en BIO essentiële olie van Gember. Makkelijk in te slikken. Neutrale smaak. De wortelstok van gember wordt reeds meer dan 6000 jaar gebruikt in India en China voor het behandelen van maagproblemen, diarree en misselijkheid, maar ook voor zijn culinaire doeleinden. Op het ogenblik hebben meerdere dubbelblinde testen met placebo de doeltreffendheid en de onschadelijkheid van gember aangetoond voor het behandelen van zwangerschaps- en postoperatieve misselijkheid. De «E-commissie» voor de fytotherapie erkent het medicinaal gebruik van de wortelstok van gember om spijsverteringsproblemen te behandelen en misselijkheid ten gevolge van reisziekte te voorkomen."

  14290

  Zingiber officinale
 • Zen - 30 ml | Pranarôm
  • Bio

  Zen - 30 ml

  Sinaasappel en Ceder - Harmonie en relaxatie

  LES DIFFUSABLES

  Het geurenboeket van citrusvruchten maakt vervolgens plaats voor de rustgevende en mystieke geurnoten van ceder. Evenwichtige en subtiele compositie met geurnoten van Sinaasappel en Ceder. Een zachte, relaxerende en weldoende sensatie voor een ontspannende sfeer. Zen wordt verstoven om te ontspannen en de rust terug te brengen dankzij het crëeren van een serene en rustgevende geursfeer.

  14748

  Sinaasappel en Ceder - Harmonie en relaxatie
 • Niaouli - 30 ml | Pranarôm
  • Bio

  Niaouli - 30 ml

  Melaleuca quinquenervia

  CGEO - PREPA

  Niaouli produceert een zeer doeltreffende en goed verdragen essentiële olie die vroeger gomenol genoemd werd. Zoals echte lavendel wordt zij als een wondermiddel beschouwd door de vele indicaties waarvoor ze gebruikt wordt. De vele resultaten bekomen door het gebruik van deze olie maken dat ze kan ingedeeld worden in de top 10 van de essentiële oliën die door de ingelichte consument gebruikt worden.

  15160

  Melaleuca quinquenervia
 • Pompelmoes - 10 ml | Pranarôm
  • Bio

  Pompelmoes - 10 ml

  Citrus paradisi

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  Deze struik draagt vruchten met een gele of roze schil die eetbaar zijn en een adstringerende, lichtzoete smaak hebben. Het vruchtvlees is in 12 partjes verdeeld. De vruchten groeien in trossen, vandaar de Engelse naam grapefruit.

  15205

  Citrus paradisi
 • Copahu balsem - 10 ml

  Copaifera officinalis

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  De Copaïbaboom is een doornloze boomsoort uit Zuid-Amerika van de familie van de fabaceae. De naam Copaïba werd door de oorspronkelijke bewoners in het Amazonegebied gegeven die de oliehars die uit de stam van de boom komt gebruikten voor de verzorging van wonden en zweren. Dit extract wordt ook copahu balsem genoemd en bevat een groot aantal aromatische moleculen. Wanneer dit extract met stoom wordt gedestilleerd, bekomt men essentiële olie van copahu met een uiterst bijzondere moleculaire samenstelling omdat deze essentiële olie de hoogste concentratie ?-Caryophyllene (tot 88%) bevat. Copahu balsem wordt gebruikt in de fijne geurindustrie. De welriekende houtachtige geur van deze balsem wordt gebruikt voor het versterken van Oosterse of houtachtige tonen. Het ontspannende en aardse parfum, dat hoort bij sinaasappels en mandarijnen, zorgt voor evenwicht en harmonie.

  15226

  Copaifera officinalis
 • 6 - Bloedsomloop - 30 capsules | Pranarôm
  • Bio

  6 - Bloedsomloop - 30 capsules

  Capsules met 100% biologische essentiële oliën waaronder gember voor het verlichten van zware benen en voor een goede circulatie

  OLEOCAPS +

  Het gevoel van zware benen is alom bekend en niet prettig: we zitten te veel, bewegen te weinig, staan te veel, ons voedsel is te rijk, de zomers zijn warm..., al deze factoren zorgen voor een minder goede bloedsomloop, met name in de benen; zowel vrouwen als mannen, jong en oud hebben hier last van en zijn op zoek naar een oplossing hiervoor. Oléocaps+ 6 BIO capsules bevatten essentiële oliën van Rozemarijn, Jeneverbes, Pijnboompitten, Gember en Citroen voor een betere bloedsomloop en bieden verlichting bij zware benen en vermoeide voeten.

  15592

  Capsules met 100% biologische essentiële oliën waaronder gember voor het verlichten van zware benen en voor een goede circulatie
 • Citroen eucalyptus - 30 ml | Pranarôm
  • Bio

  Citroen eucalyptus - 30 ml

  Eucalyptus citriodora

  CGEO - 30 ml

  De citroeneucalyptus van Madagaskar of Vietnam heeft lancetvormige blaadjes, witte bloemen met veel meeldraden en houtachtige hemisferische vruchten, hij geeft de belangrijkste essentiële olie voor het snel verzachten van belangrijke ontstekingshaarden. De behandeling is opvallend efficiënt, maar uw doortocht op kantoor zal een onuitwisbaar olfactorisch spoor nalaten dat al dan niet geapprecieerd zal worden !

  16081

  Eucalyptus citriodora
 • Hydro-alcoholische Spray+ - 30 ml

  Handen en kleine oppervlakken - Onmiddelijk doeltreffend.

  AROMAFORCE

  De Hydro-alcoholische Spray+ AROMAFORCE bevat biologisch essentiële oliën van tea-tree, ravintsara en hydraterende bestanddelen. Ideaal voor handen en kleine oppervlakken. 70% alcohol Onmiddelijk doeltreffend Droogt snel Plakt niet

  17203

  Handen en kleine oppervlakken - Onmiddelijk doeltreffend.