Catalogue

Er zijn 423 producten.

Item 1-12 van 423 in totaal item(s)

Actieve filters

 • La diffusion

  Guide pratique d'Aromathérapie - Dominique Baudoux - Mes 32 huiles essentielles préférées dans 62 formules à diffuser et à respirer - version française

  AROMATHERAPIE

  "Dominique Baudoux est pharmacien et aroma­tologue. Il est mondialement apprécié pour ses nombreux ouvrages sur l’aromathérapie. Alliant son expertise scientifique à sa fine connaissance des huiles essentielles, il nous livre dans chacun de ses ouvrages des clés pratiques et des formules de qualité pour le bien-être et la santé au naturel. Dans ce livre dédié à la diffusion, l’auteur nous accompagne dans la découverte des meilleures huiles essentielles à diffuser et à respirer. Seules ou en synergies subtiles, les essences aromatiques sont de précieuses alliées pour agir sur la sphère nerveuse et le stress, mais aussi sur une longue série d’affections du quotidien. C’est toute la magie du pouvoir de l’olfaction qui s’offre à vous avec ce livre, allié à ce que les plantes aromatiques ont de plus précieux à nous offrir. Enfant, jeune parent, adulte ou senior, nous avons tous beaucoup à gagner en utilisant avec précision et plaisir les huiles essentielles dans nos espaces de vie."

  10957

  Guide pratique d'Aromathérapie - Dominique Baudoux - Mes 32 huiles essentielles préférées dans 62 formules à diffuser et à respirer - version française
 • Jojoba - 1000 ml | Pranarôm
  • Bio

  Jojoba - 1000 ml

  Simmondsia chinensis

  PLANTAARDIGE OLIË 1L

  "Door haar bijzondere samenstelling lijkt hij eerder een vloeibare was dan een plantaardige olie. Het is de ideale olie voor gemengde en vette huidtypes: die is niet ‘comedogeen’, dringt vlot de huid binnen en daardoor werkt beschermend; deze olie wordt heel vaak gebruikt in cosmetische preparaten. Geschikt voor het masseren van de hoofdhuid."

  12120

  Simmondsia chinensis
 • Neusspray Decongestivum - DM - 15 ml

  In geval van Allergische Rhinitis - Ontzwellende oplossing voor verstuiving in de neus.

  ALLERGOFORCE

  "- De Allergoforce neusspray is een hypertonische oplossing met 100 % zuiver en natuurlijk essentiële oliën. De essentiële oliën van boerenwormkruid, echte kamille, roomse kamille en zwarte peper zijn gekend om hun zuiverende, verfrissende en verzachtende eigenschappen. - Dit product wordt gebruikt bij de symptomatische behandeling van neusverstopping, bijvoorbeeld bij allergische rhinitis en rhinofaryngitis. Het ontstopt en zuivert de neus door het slijm te verwijderen dat de bron is van bacteriële besmetting en door tegelijk uitdroging van het slijmvlies te vermijden. Het geeft een gevoel van frisheid dankzij de aanwezigheid van essentiële oliën. Allergoforce neusspray leidt niet tot gewenning. Pompspray : Verhoogde veiligheid - verzegelde sluiting - filtratie van de inkomende lucht."

  13056

  In geval van Allergische Rhinitis - Ontzwellende oplossing voor verstuiving in de neus.
 • Ricinus - 50 ml | Pranarôm
  • Bio

  Ricinus - 50 ml

  Ricinus communis - Eerste koude persing

  PLANTAARDIGE OLIËN

  Haar Engelse naam, Castor oil, schiep vaak verwarring, want deze olie komt helemaal niet uit de klieren van de bever! Eigenlijk verving ze dit ingrediënt, dat op een bepaald moment in de parfumerie werd gebruikt. Vandaar de naam Castor oil. Nagel- en haarverzorging: Ricinusolie heeft een dikke textuur, beschermt en voedt droog en beschadigd haar. Het versterkt ook broze en kwetsbare nagels.

  14154

  Ricinus communis - Eerste koude persing
 • Een vleugje Provence - 30 ml | Pranarôm
  • Bio

  Een vleugje Provence - 30 ml

  Lavendel en Rozemarijn - Zonnige geuren

  LES DIFFUSABLES

  "Droom weg bij de gedachte aan het Zuid-Franse landschap tijdens de zomer met een bloemige, frisse, kruidige en houtachtige geursfeer. Delicate aromatische geuren van Lavendel en Rozemarijn vergezeld van de houtgeur van Cipres met warme zuiderse accenten. Een stralende zon en een verfrissend briesje zuiveren de geest en verdrijven negatieve gedachten. Den."

  14747

  Lavendel en Rozemarijn - Zonnige geuren
 • Niaouli - 10 ml | Pranarôm
  • Bio

  Niaouli - 10 ml

  Melaleuca quinquenervia

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  Niaouli produceert een zeer doeltreffende en goed verdragen essentiële olie die vroeger gomenol genoemd werd. Zoals echte lavendel wordt zij als een wondermiddel beschouwd door de vele indicaties waarvoor ze gebruikt wordt. De vele resultaten bekomen door het gebruik van deze olie maken dat ze kan ingedeeld worden in de top 10 van de essentiële oliën die door de ingelichte consument gebruikt worden.

  15159

  Melaleuca quinquenervia
 • Pompelmoes - 30 ml

  Citrus paradisi

  CGEO - PREPA

  Deze struik draagt vruchten met een gele of roze schil die eetbaar zijn en een adstringerende, lichtzoete smaak hebben. Het vruchtvlees is in 12 partjes verdeeld. De vruchten groeien in trossen, vandaar de Engelse naam grapefruit.

  15204

  Citrus paradisi
 • 5 - Menstruatiecyclus - 30 capsules | Pranarôm
  • Bio

  5 - Menstruatiecyclus - 30 capsules

  Capsules met 100% biologische essentiële oliën waaronder venkel voor het behoud van het comfort tijdens de menstruatiecyclus

  OLEOCAPS +

  "Elke vrouw heeft soms last van ongemakken als gevolg van de menstruele cyclus: krampen, misselijkheid, lichtgeraaktheid, stemmingswisselingen...; deze onaangenaamheden kunnen soms grote gevolgen hebben voor vrouwen en hun dagelijkse bezigheden in de weg staan. De essentiële oliën van Lavendel, Venkel, Kardemom, Gember, Pepermunt, Citroengras en Eucalyptus Globulus in de Oléocaps+ 5 BIO capsules verzachten onaangename buikkrampen en zorgen voor een mentaal evenwicht tijdens en vóór de menstruatie."

  15590

  Capsules met 100% biologische essentiële oliën waaronder venkel voor het behoud van het comfort tijdens de menstruatiecyclus
 • Citroen - 30 ml | Pranarôm
  • Bio

  Citroen - 30 ml

  Citrus limon

  CGEO - 30 ml

  De citroen is afkomstig uit India en wordt geteeld in Zuid-Europa en Californië, is een van de meest gebruikte vruchten in de natuurlijke geneeskunde. Het extract wordt verkregen door de koude persing van het buitenste deel van de schil. Er zijn ongeveer 3000 citroenen nodig om 1 kg extract te bekomen. Het is zo veelzijdig dat het standaard en met groot succes voor vele aandoeningen wordt gebruikt. Het extract neutraliseert binnen de 5 minuten de Eberth-bacil en stafylokokken, binnen de 20 minuten de Loeffer-bacil (difterie).

  16079

  Citrus limon
 • Kalmerende gel-crème - 40 ml | Pranarôm
  • Bio

  Kalmerende gel-crème - 40 ml

  Insecten-en plantensteken - Jeuk - Huidirritaties

  AROMAPIC

  Kalmerende Aromapic gel crème BIO* kalmeert jeuk en verlicht irritatie veroorzaakt door?: insectenbeten, plantensteken, lichte zonnebrand. Heeft een kalmerend en langdurig verkoelend effect.

  16329

  Insecten-en plantensteken - Jeuk - Huidirritaties
 • Vanille - 5 ml | Pranarôm
  • Bio

  Vanille - 5 ml

  Vanilla planifolia

  CGEO - ANDERE

  Vloeiende vorm, uiterst geconcentreerd in vanilline, optimaal voor een zeer handig gebruik.

  16863

  Vanilla planifolia