Catalogue

Er zijn 380 producten.

Item 1-12 van 380 in totaal item(s)

Actieve filters

 • La diffusion

  Guide pratique d'Aromathérapie - Dominique Baudoux - Mes 32 huiles essentielles préférées dans 62 formules à diffuser et à respirer - version française

  AROMATHERAPIE

  "Dominique Baudoux est pharmacien et aroma­tologue. Il est mondialement apprécié pour ses nombreux ouvrages sur l’aromathérapie. Alliant son expertise scientifique à sa fine connaissance des huiles essentielles, il nous livre dans chacun de ses ouvrages des clés pratiques et des formules de qualité pour le bien-être et la santé au naturel. Dans ce livre dédié à la diffusion, l’auteur nous accompagne dans la découverte des meilleures huiles essentielles à diffuser et à respirer. Seules ou en synergies subtiles, les essences aromatiques sont de précieuses alliées pour agir sur la sphère nerveuse et le stress, mais aussi sur une longue série d’affections du quotidien. C’est toute la magie du pouvoir de l’olfaction qui s’offre à vous avec ce livre, allié à ce que les plantes aromatiques ont de plus précieux à nous offrir. Enfant, jeune parent, adulte ou senior, nous avons tous beaucoup à gagner en utilisant avec précision et plaisir les huiles essentielles dans nos espaces de vie."

  10957

  Guide pratique d'Aromathérapie - Dominique Baudoux - Mes 32 huiles essentielles préférées dans 62 formules à diffuser et à respirer - version française
 • Yuzu - 5 ml

  Citrus junos

  CGEO - ANDERE

  "Zoals alle planten behorend tot de Rutaceae familie, zijn het kleine bomen met groenblijvende glanzende bladeren met een uitgesproken groene kleur; de witte bloemen zorgen voor een verrukkelijk parfum. De geel-oranje gekleurde schil geeft na distillatie een essentiële olie met een schitterende geur door zijn diepte en complexiteit. Men kan er tezelfdertijd de geur van Neroli, mandarijn en pomerans blad in ruiken. Een echt positieve boodschap die zorgt voor een goed humeur!"

  12215

  Citrus junos
 • Mandarijn - 60 Parels | Pranarôm
  • Bio

  Mandarijn - 60 Parels

  Citrus reticulata

  CGEO - PARELS BIO

  "Voorgedoseerde mini-capsules, met 100% zuivere, natuurlijke en BIO essentiële olie van Mandarijn. Makkelijk in te slikken. Neutrale smaak. Deze kleine boom met groen blijvende en blinkende blaadjes heeft geparfumeerde witte bloesems en een oranje vrucht. De mandarijn, afkomstig uit China, dankt haar naam aan de Chinese mandarijnen die volgens de traditie deze vrucht als een cadeau ontvingen. De mandarijn geeft een veel gebruikte essence met een relaxerende en kalmerende werking en een altijd gewaardeerde geur die ervoor zorgen dat ze een van de belangrijkste aromatische antistressproducten is."

  14041

  Citrus reticulata
 • Céra

  CLASSIC - Sfeerlicht "meditatie"

  AROMA-VERSTUIVER

  Om een mooie verstuiver voor essentiële oliën te maken kiezen we voor natuurlijke en edele materialen : kwaliteitsvol rubberhout met kleurloze houtbeits, fijn keramiek, tijdloos design en een origineel sfeerlicht die meebeweegt op het ritme van de ademhaling om een waar gevoel van rust en ontspanning te creëren. Resultaat : CERA, een ultrasone verstuiver van de laatste generatie. De CERA verstuiver biedt met zijn stijl geïnspireerd op Scandinavisch design een meerwaarde voor de inrichting van uw leefruimten.

  14781

  CLASSIC - Sfeerlicht "meditatie"
 • Damascener roos - 5 ml

  Rosa damascena

  CGEO - ANDERE

  De Damascusroos is het resultaat van een kruising tussen Rosa gallica en Rosa centifolia. Ze werd in Europa binnengebracht door de kruisvaarders en haar essence heeft een reputatie als wereldwijd gekende remedie.

  15185

  Rosa damascena
 • Capsules Bronchiën - 30 capsules | Pranarôm
  • Bio

  Capsules Bronchiën - 30 capsules

  Bevat essentiële olie van pepermunt voor het behoud van de gezondheid van de ademhalingswegen

  AROMAFORCE

  De capsules Bronchiën ontlasten de bronchiën en helpen deze vrij te maken; essentiële oliën van Marjolein, Chinese Kaneel, Pepermunt- en Citroen helpen bij het bestrijden van aanvallen op de luchtwegen en in het bijzonder de bronchiën; hierdoor wordt de ademhaling gemakkelijker en wordt de natuurlijke afweer gestimuleerd.

  15575

  Bevat essentiële olie van pepermunt voor het behoud van de gezondheid van de ademhalingswegen
 • Jazz - keramiek/bamboe

  ultrasone verstuiver - «Meditatie» -verlichting

  AROMA-VERSTUIVER

  Creëer je eigen aromatische sfeer om je thuis te voelen dankzij de subtiele verstuiving van essentiële oliën. De ultrasone Jazz-verstuiver voor essentiële oliën in keramiek en bamboe is een exclusieve en kwalitatieve verstuiver die u zal verleiden. De Jazz-verstuiver volgt de klassieke lijn van mooie objecten: deze verstuiver in edele materialen past in al uw leefruimtes, zowel thuis als op kantoor. Aangewezen voor een oppervlakte van 20 m². Recupelbijdrage inbegrepen.

  15779

  ultrasone verstuiver - «Meditatie» -verlichting
 • Kalmerende gel-crème - 40 ml | Pranarôm
  • Bio

  Kalmerende gel-crème - 40 ml

  Insecten-en plantensteken - Jeuk - Huidirritaties

  AROMAPIC

  Kalmerende Aromapic gel crème BIO* kalmeert jeuk en verlicht irritatie veroorzaakt door : insectenbeten, plantensteken, lichte zonnebrand. Heeft een kalmerend en langdurig verkoelend effect.

  16329

  Insecten-en plantensteken - Jeuk - Huidirritaties
 • Kruidnagel - 10 ml | Pranarôm
  • Bio

  Kruidnagel - 10 ml

  Eugenia caryophyllus

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  "De kruidnagelboom, afkomstig uit de Molukken, groeit tot 20 meter hoog en gedijt goed op gedraineerde, tropische, maritieme bodems. Zijn bladeren staan tegenover elkaar, zijn taai en blijven groen. Zijn wit-roze bloemen zijn gegroepeerd in kleine compacte en vertakte bijschermen. "

  2442

  Eugenia caryophyllus
 • Italiaanse strobloem - 5 ml

  Helichrysum italicum

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  "De essentiële olie van strobloem is een uitzonderlijke, prachtige, zeldzame en waardevolle olie. Als u ze probeert, bent u meteen verkocht door haar verbazingwekkende snelle doeltreffendheid. Ze is voor de sceptici (en er zijn er heel wat!) het schoolvoorbeeld van de aromatherapie. Dit natuurlijk en plantaardig product werkt het best tegen hematomen. Deze olie is onmisbaar in de familiale EHBO-kit want ze verricht wonderen, ze is duur, maar ze is de investering waard."

  288

  Helichrysum italicum