Catalogue

Er zijn 407 producten.

Item 1-12 van 407 in totaal item(s)

Actieve filters

 • La diffusion

  Guide pratique d'Aromathérapie - Dominique Baudoux - Mes 32 huiles essentielles préférées dans 62 formules à diffuser et à respirer - version française

  AROMATHERAPIE

  "Dominique Baudoux est pharmacien et aroma­tologue. Il est mondialement apprécié pour ses nombreux ouvrages sur l’aromathérapie. Alliant son expertise scientifique à sa fine connaissance des huiles essentielles, il nous livre dans chacun de ses ouvrages des clés pratiques et des formules de qualité pour le bien-être et la santé au naturel. Dans ce livre dédié à la diffusion, l’auteur nous accompagne dans la découverte des meilleures huiles essentielles à diffuser et à respirer. Seules ou en synergies subtiles, les essences aromatiques sont de précieuses alliées pour agir sur la sphère nerveuse et le stress, mais aussi sur une longue série d’affections du quotidien. C’est toute la magie du pouvoir de l’olfaction qui s’offre à vous avec ce livre, allié à ce que les plantes aromatiques ont de plus précieux à nous offrir. Enfant, jeune parent, adulte ou senior, nous avons tous beaucoup à gagner en utilisant avec précision et plaisir les huiles essentielles dans nos espaces de vie."

  10957

  Guide pratique d'Aromathérapie - Dominique Baudoux - Mes 32 huiles essentielles préférées dans 62 formules à diffuser et à respirer - version française
 • Lichaamsspray - Anti-muggen - 75 ml | Pranarôm
  • Bio

  Lichaamsspray - Anti-muggen - 75 ml

  Met 100% biologische* essentiële oliën en Citriodiol®

  AROMAPIC

  BIO* Afstotend - Gezinsgebruik - Europese en tropische muggen - Aangename geur - Droogt de huid niet uit - Niet fotosensibiliserend De AROMAPIC BIO* aerosol lichaamsspray beschermt de huid tegen Europese en tropische muggen (Aedes albopictus (tijgermug), Aedes aegypti, Culex pipiens, Anopheles gambiae) gedurende 7 uren(1). Dit BIO* insectenwerend middel is samengesteld uit Citriodiol®, een krachtig actief bestanddeel, afkomstig van planten en gekend voor zijn insectenwerende eigenschappen, en een mengsel van biologische essentiële oliën van citronella, palmarosa, lemongrass, geranium, citroeneucalyptus, kruidnagel en gember. De formule is verrijkt met extracten van kokos, droogt de huid niet uit en voelt niet vettig aan. Gemakkelijk aan te brengen. Doeltreffendheid 7 uren : (1) Doeltreffendheid bewezen door onafhankelijke laboratoriumtests.

  13525

  Met 100% biologische* essentiële oliën en Citriodiol®
 • Kokos - 100 ml | Pranarôm
  • Bio

  Kokos - 100 ml

  Cocos nucifera - 1ste koude persing van het verse vruchtvlees

  PLANTAARDIGE OLIËN

  « Levensboom » Afkomstig uit Zuidoost-Azië en Polynesië, waar hij ‘Levensboom’ wordt genoemd omdat hij goed is voor alles: voeding, huidverzorging, geneeskunde, woning, gereedschap, ... In tropische milieus, waar de boom groeit, wordt kokosvet of -boter heel vaak gebruikt. Toch kende het een kleine teruggang voor het weer op de voorgrond trad, en dan vooral dankzij zijn cosmetische eigenschappen, namelijk kalmerend, zuiverend, verzachtend, voedend en herstellend.

  14515

  Cocos nucifera - 1ste koude persing van het verse vruchtvlees
 • Tea-tree - 10 ml

  Melaleuca alternifolia

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  "Tea-tree is een essentiële olie die niets meer moet bewijzen. Deze olie wordt gebruikt in een groot aantal verzorgingsproducten (zeep, shampoo, badolie) en cosmetische producten. Daarbovenop wordt ze ook beschouwd als een vaste waarde in de medische en familiale aromatherapie. De grote vraag naar teatree heeft er voor gezorgd dat er vandaag in Australië plantages zijn die zich uitstrekken over duizenden hectaren."

  15147

  Melaleuca alternifolia
 • Citroen verbena - 5 ml

  Lippia citriodora

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  "Deze uit Zuid-Amerika afkomstige plant heeft een zeer aangename geur en smaak en wordt al zeer lang gebruikt voor het bereiden van rustgevende kruidenthee. Niets is beter om gelukkige en gezellige momenten te delen. Vandaag heeft de sympatieke citroenverbena de hele wereld verleid."

  15200

  Lippia citriodora
 • 6 - Bloedsomloop - 30 capsules | Pranarôm
  • Bio

  6 - Bloedsomloop - 30 capsules

  Capsules met 100% biologische essentiële oliën waaronder gember voor het verlichten van zware benen en voor een goede circulatie

  OLEOCAPS +

  Het gevoel van zware benen is alom bekend en niet prettig: we zitten te veel, bewegen te weinig, staan te veel, ons voedsel is te rijk, de zomers zijn warm..., al deze factoren zorgen voor een minder goede bloedsomloop, met name in de benen; zowel vrouwen als mannen, jong en oud hebben hier last van en zijn op zoek naar een oplossing hiervoor. Oléocaps+ 6 BIO capsules bevatten essentiële oliën van Rozemarijn, Jeneverbes, Pijnboompitten, Gember en Citroen voor een betere bloedsomloop en bieden verlichting bij zware benen en vermoeide voeten.

  15592

  Capsules met 100% biologische essentiële oliën waaronder gember voor het verlichten van zware benen en voor een goede circulatie
 • Citroen eucalyptus - 30 ml | Pranarôm
  • Bio

  Citroen eucalyptus - 30 ml

  Eucalyptus citriodora

  CGEO - 30 ml

  De citroeneucalyptus van Madagaskar of Vietnam heeft lancetvormige blaadjes, witte bloemen met veel meeldraden en houtachtige hemisferische vruchten, hij geeft de belangrijkste essentiële olie voor het snel verzachten van belangrijke ontstekingshaarden. De behandeling is opvallend efficiënt, maar uw doortocht op kantoor zal een onuitwisbaar olfactorisch spoor nalaten dat al dan niet geapprecieerd zal worden !

  16081

  Eucalyptus citriodora
 • Anti luizen behandeling 2 in 1 : Behandelen + wassen | Pranarôm
  • Bio

  Anti luizen behandeling 2 in 1 : Behandelen + wassen

  Verwijdert hoofdluizen en neten - Wetenschappelijk bewezen doeltreffendheid

  AROMAPOUX

  Zonder neurotoxische insecticiden • Zonder silicone • Geen resistentie van de luizen • Respecteert de hoofdhuid en het haar • Aangename geur • Gemakkelijk uitwasbaar • Zacht voor het haar. AROMAPOUX BIO* anti-luizenspray is een olie-achtige lotion op basis van biologische* extracten van kokosolie en abrikozenpitolie. De lotion heeft een mechanische werking door de ademhalingswegen van de luizen te blokkeren en het omhulsel van de neten te vernietigen. De biologische* essentiële oliën van Tea tree, Lavandin, Steranijs en Ylang-ylang vervolledigen deze formule zonder neurotoxische insecticiden en zorgen voor een doeltreffende en volledige eliminatie van luizen en neten. De BIO*shampoo heeft een vloeibare textuur en is zacht voor het haar. De luizenkam zorgt voor een doeltreffende verwijdering van de dode luizen en neten. Wetenschappelijk bewezen doeltreffendheid : Pranarôm preklinische studies uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium.

  16526

  Verwijdert hoofdluizen en neten - Wetenschappelijk bewezen doeltreffendheid
 • Tijm ct thymol - 5 ml | Pranarôm
  • Bio

  Tijm ct thymol - 5 ml

  Thymus vulgaris ct thymol

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  "Deze winterharde struik kan 30 cm groot worden. Hij heeft lancetvormige blaadjes die aan de randen opgerold zijn. De stam is houtachtig en de takken zijn omhoog gericht. De roze witachtige bloemen zijn gegroepeerd in een dichte bloeiwijze. Thymoltijm is een van de zes chemotypes van tijm die geïdentificeerd werden door Passet, Vernet, Granger et al. Deze tijm komt voor in het zuiden van Frankrijk (vooral in de Provence) op kalkbodems."

  2438

  Thymus vulgaris ct thymol