• Bio

Damascener roos - 2 ml Bloem

Toepassingsgebieden

Huidverzorging - Schoonheidsverzorging

Deel
Rosa damascena
De Damascusroos is het resultaat van een kruising tussen Rosa gallica en Rosa centifolia. Ze werd in Europa binnengebracht door de kruisvaarders en haar essence heeft een reputatie als wereldwijd gekende remedie.
Labels
 • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
 • BIO (Eco)
Dosering
Meng 1 druppel essentiële olie met 50 ml jojoba plantaardige olie. Breng dit uitzonderlijk mengsel met een subtiele en natuurlijke geur, lokaal aan op de betreffende zones. Vermijd hierbij de slijmvliezen en de oogomtrek.
Advies
"Stervensbegeleiding :1 druppel CGEO Damascusroos + 9 druppels Abrikozenpitolie.
breng 1 druppel aan tussen de neus en de bovenlip.
2 keer per dag te herhalen.
Masseer ook in tegenwijzerszin 3 druppels op de linkerhandpalm."
Samenstellingen
Nerol, geraniol, citronnellol
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Voorzorgsmaatregelen
Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Niet gebruiken in geval van allergie aan één van de bestanddelen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 7 jaar. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Uitwendig gebruik.
Codificatie

15186

EAN

5420008526411

ACL

6114892

CNK

3763216

Nut/PL

2860511

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten op het gebied van toepassing... Schoonheidsverzorging

 • Ylang-ylang extra - 5 ml

  Cananga odorata

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  "Deze tropische boom, afkomstig uit Azië, heeft blinkende en persisterende blaadjes en kan in het wild 20 meter hoog worden. De volwassen gele bloemen geven de beste essentiële olie. Ylang Ylang geeft een essentiële olie waarvan de geur door iedereen geapprecieerd wordt voor haar warme, bloemige, exotische, volle en vrouwelijke toetsen. Geen wonder dat deze essentiële olie enkel door ze te ruiken het menselijk gedrag kan veranderen."

  91

  Cananga odorata
 • 18036
  • Bio

  Neem - 50 ml

  Azadirachta indica - Eerste koude persing

  PLANTAARDIGE OLIËN

  Plantaardige neem-olie wordt traditioneel gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde en staat bekend om zijn zuiverende en reinigende eigenschappen: verzorging van de probleemhuid, haarverzorging en zelfs van planten.

  18036

  Azadirachta indica - Eerste koude persing
 • 19534
  • Bio

  Italiaanse strobloem - 150 ml

  Helichrysum italicum - Distillatie van verse planten

  HYDROLATEN

  Als huidverzorging : de hydrolaat van Italiaanse Strobloem is een bloedsomlooptonicum en helpt de microcirculatie van de huid te ondersteunen bij blauwe plekken en builen. Goed om donkere kringen rond de ogen te verminderen en roodheid te verzachten bij een reactieve en gevoelige huid of een vlekkerige huid. Ook ideaal in een natuurlijk huidverzorgingsritueel om de jeugdigheid van de huid te behouden. Krachtige en kruidige geur. Zonder bewaarmiddelen - Alcohol-vrij -Onverdund.

  19534

  Helichrysum italicum - Distillatie van verse planten