• Bio

Massage olie - Slaap - 30 ml

Toepassingsgebieden

Babyverzorging

Deel
+ Roomse kamille - Bevordert slaap en ontspanning voor het slapengaan
Massage olie Slaap is speciaal aangepast voor een ontspannende babymassage: het kalmeert in alle rust en bevordert een vredige slaap; plantaardige oliën van kokos, zoete amandel en zonnebloem voeden en beschermen baby’s gevoelige huid; de Massage olie Slaap met een heerlijke geur is subtiel verrijkt met essentiële oliën van echte Lavendel, Roomse Kamille, Zoete Sinaasappel en Ravintsara en zorgt voor een speciaal moment van ontspanning en hechting met de baby.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO (Eco)
  • Vanaf 3 kg
  • Vegan
Advies
Giet 1 dosis in uw hand om de olie op te warmen, wrijf de handpalmen tegen elkaar en masseer dan zachtjes en voorzichtig de borst, de voetzolen en de rug. Stel de baby gerust door zachtjes met hemhaar te praten. Maximum 4 pompdosissen per dag.
Samenstellingen
"Met 100% biologish* plantaardige oliën : Zoete amandel, Zonnebloem, Kokos.
+ essentiële oliën van echte Lavendel, Roomse Kamille, Zoete Sinaasappel en Ravintsara"
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Voorzorgsmaatregelen
Kind meer dan 3 kg. Contact met de ogen en slijmvliezen vermijden.Uit de buurt van warmtebronnen en licht bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. UITWENDIG GEBRUIK
Codificatie

16697

EAN

5420008533778

ACL

6257623

CNK

4213385

Nut/PL

3445756

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten op het gebied van toepassing... Babyverzorging