• Bio

Massageolie Striemen - 100 ml

Toepassingsgebieden

Zwangerschap

Deel
Maternité - Soepele en elastische huid
Deze massageolie Striemen is rijk aan voedende plantaardige oliën van zoete amandel, muskusroos, kokos en cranberry, ondersteunt zo de elasticiteit van de huid en brengt soepelheid en comfort. De subtiele essentiële olie van rozenhout vult op een veilige manier deze synergie van natuurlijke ingrediënten aan. Dankzij de zijdezachte textuur dringt het snel door zonder een vette film achter te laten. Deze olie zorgt voor een soepele en satijnachtige huid en verzacht ook de huid die jeukt en trekt. Mag ook tijdens de borstvoeding gebruikt worden.
Labels
 • BIO (Eco)
 • Zwangerschap OK
 • Borstvoeding OK
 • Vegan
Dosering
Vanaf de eerste maand van de zwangerschap breng 1 à 2 dosissen olie tot 4 x /dag aan op de buik, heupen, dijen en borsten en met ronddraaiende bewegingen inmasseren tot het volledig is opgenomen. Het is aangeraden om tot 3 maanden na de bevalling door te gaan.
Samenstellingen
"Met plantaardige oliën 100% biologisch* : Zoete amandel, Zonnebloem, Kokos, Cranberry, Muskusroos
+ essentiël olie100% biologisch*: Rozenhout"
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Voorzorgsmaatregelen
"Contact met de ogen vermijden. Niet gebruiken op een gekwetste huid. Niet gebruiken bij
een allergie voor een van de bestanddelen. Op voldoende afstand van een warmte- en lichtbron bewaren. Alleen geschikt voor volwassenen. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. UITWENDIG GEBRUIK."
Codificatie

15081

EAN

5420008526053

ACL

6237886

CNK

4130399

Nut/PL

3303691

Regulatory status

Cosmetic

The other product of the therapeutic sphere Zwangerschap

 • 16574
  • Bio

  Massagecrème - Striemen - 100 ml

  Maternité - Soepele en elastische huid

  PRANABB

  Deze massagecrème tegen striemen is rijk aan hydraterende plantaardige oliën, ze ondersteunt de elasticiteit van de huid en brengt soepelheid en comfort. De subtiele essentiële oliën van rozenhout, Italiaanse strobloem en zonneroosje vullen op een veilige manier deze synergie van natuurlijke ingrediënten aan. Dankzij haar lichte textuur dringt de crème snel door en is het mogelijk om zich meteen aan te kleden. Deze crème zorgt voor een soepele en zachte huid en verzacht ook de huid die jeukt en trekt. Kan gebruikt worden tijdens de borstvoeding.

  16574

  Maternité - Soepele en elastische huid