• Bio

Gel Aloë vera+ - 100 ml

Toepassingsgebieden

Huidverzorging

Deel
Ideaal voor uw synergieën met essentiële oliën - 97% Aloë vera
"Creëer eenvoudig uw persoonlijke verzorging dankzij de innovatieve formule die een plantaardig oplosmiddel bevat dat de essentiële en plantaardige oliën de mogelijkheid biedt om perfect vermengd te worden met de aloë vera-gel, zonder faseverschil, voor een praktisch en optimaal gebruik.

Vloeibare gel, niet vettig, wordt snel opgenomen - Alle huidtypes - Lichaam en gezicht - Zonder alcohol - Zonder allergenen?- Zonder parfum.

Aloë vera wordt erkend voor zijn kalmerende en bijzonder regenererende eigenschappen die ervoor zorgen dat de huiduitslag vermindert en de huid beter herstelt. Aloë vera is van nature rijk aan actieve bestanddelen, waaronder aloverose. Hij houdt de huid gehydrateerd en maakt haar zacht en soepel.

AROMASELF Gel Aloë vera+ is ideaal voor uw welzijns- en cosmetische synergieën. "
Labels
 • Zwangerschap OK
 • Vegan
Dosering
"Vanaf 3 jaar: 1 maal per dag aanbrengen.
Vanaf 12 jaar : tot 3 maal per dag aanbrengen."
Advies
"Aromaself Gel Aloë vera+ kan als dusdanig worden gebruikt of als basis om uw DIY-synergieën te realiseren met essentiële en/of plantaardige oliën.

Om uw DIY-synergieën te realiseren:
Breng een beetje aloë-gel aan op uw handpalm
(= 1 maal drukken op het pompje). Voeg maximaal 4 druppels essentiële of plantaardige oliën toe aan de gel en meng enkele seconden. Breng vervolgens lokaal aan en masseer tot het product volledig door de huid is opgenomen. Neem steeds de voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van de essentiële oliën in acht."
Samenstellingen
97% Aloë vera
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Voorzorgsmaatregelen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Contact met de slijmvliezen vermijden. Beschermen tegen licht en warmte.UITWENDIG GEBRUIK.
Codificatie

16654

EAN

5420008533488

ACL

6249328

CNK

4173167

Nut/PL

3303560

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten op het gebied van toepassing... Huidverzorging

 • Tea-tree - 10 ml

  Melaleuca alternifolia

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  "Tea-tree is een essentiële olie die niets meer moet bewijzen. Deze olie wordt gebruikt in een groot aantal verzorgingsproducten (zeep, shampoo, badolie) en cosmetische producten. Daarbovenop wordt ze ook beschouwd als een vaste waarde in de medische en familiale aromatherapie. De grote vraag naar teatree heeft er voor gezorgd dat er vandaag in Australië plantages zijn die zich uitstrekken over duizenden hectaren."

  15147

  Melaleuca alternifolia
 • Wortel - 5 ml

  Daucus carota var. sativus

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  "Deze plant is welgekend om haar stevige, oranje wortel. De rechtopstaande stengel heeft vele takjes met blaadjes met zeer fijne insnijdingen. De bloemschermen met roze of witte bloemen zijn kenmerkend voor de botanische familie waartoe ze behoort. "

  15209

  Daucus carota var. sativus
 • 3519
  • Bio

  Zonneroosje - 5 ml

  Cistus ladaniferus

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  Het is een struik met mooie witte bloemen, een roze of paars hartje en met groen-grijze blaadjes met een blinkende bovenkant en een matte, wat plakkerige onderkant. Deze essentiële olie toont het belang aan van een op hoog niveau gevoerd wetenschappelijk onderzoek naar haar mogelijke werking tegen de steeds meer opkomende auto-immune aandoeningen.

  3519

  Cistus ladaniferus