• Bio

Gel Aloë vera+ - 100 ml

Toepassingsgebieden

Huidverzorging

Deel
Ideaal voor uw synergieën met essentiële oliën - 97% Aloë vera
Creëer eenvoudig uw persoonlijke verzorging dankzij de innovatieve formule die een plantaardig oplosmiddel bevat dat de essentiële en plantaardige oliën de mogelijkheid biedt om perfect vermengd te worden met de aloë vera-gel, zonder faseverschil, voor een praktisch en optimaal gebruik.

Vloeibare gel, niet vettig, wordt snel opgenomen - Alle huidtypes - Lichaam en gezicht - Zonder alcohol - Zonder allergenen?- Zonder parfum.

Aloë vera wordt erkend voor zijn kalmerende en bijzonder regenererende eigenschappen die ervoor zorgen dat de huiduitslag vermindert en de huid beter herstelt. Aloë vera is van nature rijk aan actieve bestanddelen, waaronder aloverose. Hij houdt de huid gehydrateerd en maakt haar zacht en soepel.

AROMASELF Gel Aloë vera+ is ideaal voor uw welzijns- en cosmetische synergieën.
Labels
  • Zwangerschap OK
  • Vegan
Dosering
Vanaf 3 jaar: 1 maal per dag aanbrengen.
Vanaf 12 jaar : tot 3 maal per dag aanbrengen.
Advies
Aromaself Gel Aloë vera+ kan als dusdanig worden gebruikt of als basis om uw DIY-synergieën te realiseren met essentiële en/ of plantaardige oliën.

Om uw DIY-synergieën te realiseren:
Breng een beetje aloë-gel aan op uw handpalm
(= 1 maal drukken op het pompje). Voeg maximaal 4 druppels essentiële of plantaardige oliën toe aan de gel en meng enkele seconden. Breng vervolgens lokaal aan en masseer tot het product volledig door de huid is opgenomen. Neem steeds de voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van de essentiële oliën in acht.
Samenstellingen
97% Aloë vera
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys)
Voorzorgsmaatregelen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Contact met de slijmvliezen vermijden. Beschermen tegen licht en warmte.UITWENDIG GEBRUIK.
Codificatie

16654

EAN

5420008533488

ACL

6249328

CNK

4173167

Nut/PL

3303560

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten op het gebied van toepassing... Huidverzorging