• Bio

Damascener roos

Deel
Kostbaar rozenwater - Beperkte editie - Glans van de huid
Deze is hydraterend, verstrakkend en stimulerend, zorgt voor een prachtig stralende huid, en behoudt uw natuurlijke schoonheid.
Voor elk huidtype.
Zonder conserveermiddel - zonder alcohol - niet verdund.

Bij elk aangekocht hydrolaat : 0,5€ voor het onderzoek tegen borstkanker.
Labels
  • Chemisch gedefinieerd aromatisch hydrolaat
  • BIO (Eco)
  • Vanaf de geboorte
  • Zwangerschap OK
  • Vegan
Dosering
Aan te brengen met een wattenschijfje of door verneveling?: stuif op 20 cm afstand rechtstreeks op het gezicht, of op elke andere zone van het lichaam, of gebruik als aromatische omhullende nevel.
Advies
Gezicht en lichaam.
In de ochtend, om de huid mild te doen ontwaken en haar stralend te maken?; in de avond, om de huid van de onzuiverheden te ontdoen en deze te hydrateren vóór de nachtcrème. Op elk moment van de dag om uw gezicht en lichaam op te frissen en u te omringen met een rustgevende, aangename aromatische nevel.
Samenstellingen
Hydrolaat 100% puur en natuurlijk van Damascener roos
Distillatie van verse blaadjes
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys)
Voorzorgsmaatregelen
Na openen maximaal 6 maanden gebruiken. Koel en buiten bereik van licht bewaren. Vermijd de omtrek van de ogen. Niet rechtstreeks in de ogen spuiten. Buiten bereik van kinderen houden. Waarschuwing, verwijderd houden van warmte, vonken, open vuur, hete oppervlakken. Niet roken. Houder onder druk?: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C/ 122°F. Houder onder druk?: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. UITWENDIG GEBRUIK.
Codificatie

15875

EAN

5420008531392

ACL

6248779

CNK

4167888

Nut/PL

3303920

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten op het gebied van toepassing... Schoonheidsverzorging