Capsules FORTE - Lichte benen - 30 capsules

Toepassingsgebieden

Betere bloedsomloop

Deel
Bevat essentiële olie van rozemarijn en jeneverbes die de drainage bevorderen in geval van waterretentie en een extract van wijnstok die de bloedcirculatie van zware benen helpt te ondersteunen
CIRCULAROM Capsules Forte Lichte benen helpen een goede bloedsomloop te handhaven om het gevoel van opgezwollen, zware en vermoeide benen te verminderen, dankzij een synergie van essentiële oliën verrijkt met een extract van rode wijnstok. Ideaal als aanvulling bij de CIRCULAROM Spray en Gel Crème.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • Volwassen
Dosering
1 capsule ‘s morgens en ‘s avonds voor de maaltijd, gedurende 14 dagen- herhaal deze kuur 2 tot 3 keer met een onderbreking van 5 dagen tussen de kuren. Daarna, 1 capsule per dag ‘s morgens.
Samenstellingen
Met essentiële oliën?100 % zuiver en natuurlijk : Gember, Rozemarijn, Jeneverbes.

+ Extract van rode wijnstok
Voorzorgsmaatregelen
Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij personen jonger dan 18 jaar. Niet gebruiken bij nierinsufficiëntie. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Beschermen tegen licht en warmte. Kan een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen. Niet langer gebruiken dan 14 dagen. Geen langdurig gebruik zonder het advies van een specialist (maximaal 6 weken). De aanbevolen dosering niet overschrijden. Vraag raad aan een gezondheidsprofessional.
Codificatie

15057

EAN

5420008525988

ACL

6234829

CNK

4121323

Nut/PL

PL175/

Regulatory status

Dietary supplement