Ylang-ylang extra - 5 ml Bloem

Deel
Cananga odorata
"Deze tropische boom, afkomstig uit Azië, heeft blinkende en persisterende blaadjes en kan in het wild 20 meter hoog worden.
De volwassen gele bloemen geven de beste essentiële olie. Ylang Ylang geeft een essentiële olie waarvan de geur door iedereen geapprecieerd wordt voor haar warme, bloemige, exotische, volle en vrouwelijke toetsen. Geen wonder dat deze essentiële olie enkel door ze te ruiken het menselijk gedrag kan veranderen."
Labels
 • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosering
Massage: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan
Advies
"Parfums :
CGEO Ylang-ylang : 2 ml + CGEO Rozenhout : 1 ml + 100 ml alcohol van 70°.

30 druppels CGEO Ylang ylang in 1 liter was voor uw meubels zal uw linnengoed op subtiele wijze parfumeren."
Samenstellingen
Germacreen D, benzyl benzoaat
Voorzorgsmaatregelen
Bij inslikken niet laten braken?: raadpleeg een arts en laat de verpakking zien. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen.
Codificatie

91

EAN

5420008500916

ACL

7753381

CNK

1626928

Nut/PL

pc005412228

Andere producten op het gebied van toepassing... Schoonheidsverzorging

 • Damascener roos - 2 ml

  Rosa damascena

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  De Damascusroos is het resultaat van een kruising tussen Rosa gallica en Rosa centifolia. Ze werd in Europa binnengebracht door de kruisvaarders en haar essence heeft een reputatie als wereldwijd gekende remedie.

  15184

  Rosa damascena
 • 16517
  • Bio

  GRANAATAPPEL - 30 ml

  Punica granatum - Eerste koude persing van granaatappelzaden

  PLANTAARDIGE OLIËN

  De unieke samenstelling van granaatappelzaadolie maakt het tot een revitaliserende, herstellende en kalmerende olie. Beschermt de huid tegen vrije radicalen en kalmeert de huid die snel rood wordt. Het is afgestemd op de rijpere en gevoelige huid. Puur te gebruiken of te combineren met andere plantaardige oliën.

  16517

  Punica granatum - Eerste koude persing van granaatappelzaden
 • Italiaanse strobloem - 5 ml

  Helichrysum italicum

  CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

  "De essentiële olie van strobloem is een uitzonderlijke, prachtige, zeldzame en waardevolle olie. Als u ze probeert, bent u meteen verkocht door haar verbazingwekkende snelle doeltreffendheid. Ze is voor de sceptici (en er zijn er heel wat!) het schoolvoorbeeld van de aromatherapie. Dit natuurlijk en plantaardig product werkt het best tegen hematomen. Deze olie is onmisbaar in de familiale EHBO-kit want ze verricht wonderen, ze is duur, maar ze is de investering waard."

  288

  Helichrysum italicum