Sandelhout - 5 ml Hout

Toepassingsgebieden

Betere bloedsomloop

Deel
Santalum austrocaledonicum var. austrocaledonicum
Deze boom, die 10 tot 12 meter hoog wordt, is afkomstig van Maleisië en heeft een kruin met uiteenvallende takken. De ovale, groenblijvende bladeren staan tegenover elkaar. De vele kleine bloemen vormen een strogele en vervolgens rode pluim. Hij kan andere planten parasiteren door haustoriën die zich verankeren.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosering
Massage: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan.
Advies
Voor een harmoniserende en sensuele massage: meng 3 druppels CGEO sandelhout+ 1 druppel CGEO Neroli + 1 druppel Pompelmoes essence.
Masseer 15 druppels van deze synergie op de rug startend van onderaan de rug om zo naar boven te masseren tot aan de nek om zo op de para-vertebrale zones (aan beide zijden van de wervelkolom) te werken.
Samenstellingen
Santalols
Voorzorgsmaatregelen
Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet onverdund aanbrengen op de huid. Niet innemen. Niet onverdund aanbrengen op de huid. Niet innemen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Zie bijsluiter.
Codificatie

5439

EAN

5420008505829

ACL

-----

CNK

2733475

Nut/PL

non